2017年秋季日劇討論(2)

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
TBS果套黑色復仇好磁撚線

黑色復仇唔係讀賣台咩

thx
追新番係咪腰斬重製CB2字幕
停咗更新好耐
停咗更新好耐

其實blu-ray版本一早有啦 你地個邊冇咩
TBS果套黑色復仇好磁撚線

黑色復仇唔係讀賣台咩

眼殘,睇撚錯左

停咗更新好耐

我個豬豬劣質版
西田敏行
1月ドラマで恋愛下手ヒロイン吉岡里帆 実は恋愛上手
文春
1月ドラマで恋愛下手ヒロイン吉岡里帆 実は恋愛上手
文春

主演

已經分唔到佢頭髮既長度
夏菜套深夜劇,ep2竟然有三上悠亜
停咗更新好耐

但想儲埋追新番版本
停咗更新好耐

但想儲埋追新番版本

追新番用軟件MKVToolNix GUI釋出唔到字幕既, 想自轉繁體
MenClub贊助 Welcome Back酒井法子香港音樂會詳情!
喺今日舉行嘅記者會主公佈咗演唱會嘅詳情,仲有門票開售時間同票價等資料,各位酒井Fans要留意啦!
Welcome Back酒井法子香港音樂會
日期: 2018年1月20日
地點: 香港浸會大學 大學會堂(AC Hall)
門票將於2017年10月30日起於快達票公開發售
票價: HK$1098 / $698 / $498
http://www.hkticketing.com/

咁撚貴既

痴撚線開bu呢個價 留名睇到時瘋狂送飛

已經分唔到佢頭髮既長度

呢排好鍾意佢
睇左問題餐廳 鴻鳥同老公
仲有冇咩推介

已經分唔到佢頭髮既長度

呢排好鍾意佢
仲有冇咩推介

水族館膠路

已經分唔到佢頭髮既長度

呢排好鍾意佢
仲有冇咩推介

水族館膠路

小執著
妻真係搵好多靚女
黎緊好似又有佐野BB
diu買左民眾之敵
MenClub贊助 Welcome Back酒井法子香港音樂會詳情!
喺今日舉行嘅記者會主公佈咗演唱會嘅詳情,仲有門票開售時間同票價等資料,各位酒井Fans要留意啦!

咁撚貴既

Ac hall細到仆街 位又唔舒服
點解會揀呢個場
星期三
太太請小心輕放 11.4%_11.3%_12.4%_11.2%
yui、8月に離婚していた 15年に結婚・双子出産

yui、8月に離婚していた 15年に結婚・双子出産

中學果時好鍾意佢d歌……

咁撚貴既

Ac hall細到仆街 位又唔舒服
點解會揀呢個場

你估而家1997年咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞