2017年秋季日劇討論(2)

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
張海報做咩事
上次SKYHI都少人睇, 今次可能仲少

肥翔應該唔開住
淨係開左情婦同一集奶遙
武井尋晚睇10分鐘訓著左
肥翔應該唔開住
淨係開左情婦同一集奶遙

奶遙我睇到第三集10分鐘棄左
頂唔順
張海報做咩事
上次SKYHI都少人睇, 今次可能仲少

咦380睇得過喎
有冇人睇過netflix套good morning call
近排開始睇 覺得好sweet又好笑
下北澤第一集忍笑忍到
夜晚睇得好辛苦
有冇人睇過netflix套good morning call

睇過漫畫
邊個做?

漫畫改編 劇情唔會差得去邊
漫畫本來就好少女向
下北澤第一集忍笑忍到
夜晚睇得好辛苦

而家先睇

漫畫改編 劇情唔會差得去邊
漫畫本來就好少女向

岩岩出左第二季
男主角幾靚仔

睇過漫畫
邊個做?

白石隼也(我都唔太識
同福原遙
雖然唔特別鍾意睇醫療劇 但鴻鳥真心高汁

呢D先係值得拍續集

呢D先係值得拍續集

諗起doctorx 雖然我無睇
下北澤第一集忍笑忍到
夜晚睇得好辛苦

而家先睇

呢D先係值得拍續集

Keep到水準先係重點
肥翔應該唔開住
淨係開左情婦同一集奶遙

奶遙我睇到第三集10分鐘棄左
頂唔順

武井果套真係悶悶地 dean不斷話要威脅你有don9
小心輕放完全係睇cast撐到尾
http://confidence-award.jp/

而家個獎入圍準則變到同學院賞差唔多

不嬲呢D獎都係分豬肉架啦
電影由華納發行,八木亞希子及森本雷歐參與演出,《暗黑女子》岡田麿里編劇。Spitz演唱主題曲『歌ウサギ』。本周六日本上映。而香港方面就由新映發行,片名譯作《老師》,映期未定。

如果無埋新映真係唔使睇日本戲

不嬲呢D獎都係分豬肉架啦

最初有計wowow同唔計晨間、大河等長篇
結果都仲可以一睇
原來弓神同ヒズミ兩個名都係食歪み個音
太太小心輕放今集完全靠奶遙旁白推劇情
太太小心輕放今集完全靠奶遙旁白推劇情

為班女睇都唔係好頂得順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞