2017年秋季日劇討論(2)

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
星期三
太太請小心輕放 11.4%_11.3%_12.4%_11.2%_14.5%

升咁多

日本人真係喜歡食屎
望住月9 火9 火10 木10嘅收視

好睇咩 雖然有睇 但係一路做其他野一路播

係咪真係咁好睇

我唔覺
星期三
太太請小心輕放 11.4%_11.3%_12.4%_11.2%_14.5%

升咁多

日本人真係喜歡食屎

係咪真係咁好睇

暫時D單元故事都幾唔得 要睇埋條主線點

有人話似門脇麥

有人話似門脇麥

又益左腎仔

有人話似門脇麥

又益左腎仔

腎仔d戲都唔係幾收得居然重長拍長有
星期三

升咁多

日本人真係喜歡食屎

係咪真係咁好睇

我唔覺

好一般,未至於垃圾,但肯定唔值咁高收視
星期三

升咁多

日本人真係喜歡食屎

係咪真係咁好睇

我唔覺

呢套野淨係賣cast都有咁高

有人話似門脇麥

又益左腎仔

又唔係真係咁靚仔
星期三

升咁多

日本人真係喜歡食屎

係咪真係咁好睇

我唔覺

睇完第1話即cut
今季大把野睇,水10個劇本唔多掂lo
星期三

升咁多

日本人真係喜歡食屎

係咪真係咁好睇

我唔覺

睇完第1話即cut
星期三

升咁多

日本人真係喜歡食屎

係咪真係咁好睇

我唔覺

睇完第1話即cut

D人睇綾瀬遥定西島秀俊啊??

日本人真係喜歡食屎

係咪真係咁好睇

我唔覺

睇完第1話即cut

D人睇綾瀬遥定西島秀俊啊??

梗係睇女啦
而且西島戲份又唔多
明日的約束好沉重

有人話似門脇麥

又益左腎仔

又唔係真係咁靚仔

我覺得似土屋太鳳sosad

有人話似門脇麥

又益左腎仔

又唔係真係咁靚仔

我覺得似土屋太鳳sosad

我都覺似門脇麥
桂正和「電影少女」のテレビドラマ化が決定した。映画「ちはやふる」の太一役や、映画「帝一の國」の菊馬役で知られる野村周平が主演を務める。
.
http://natalie.mu/comic/news/254953

電影少女都拎來玩,傻的嗎?

仲要續集,講主角個侄搵返餅帶

天野愛已經成為人類,邊度整多餅帶出來

貞子囉
人人版威脅你ep02係咪又聲畫唔同步
邊緣人第四集幾有驚喜下

有人話似門脇麥

又益左腎仔

又唔係真係咁靚仔

其實呢套竟然會係腎仔連續劇初主演

有人話似門脇麥

又益左腎仔

又唔係真係咁靚仔

腎仔拍開電影,印象中佢冇乜點拍過劇

有人話似門脇麥

又益左腎仔

又唔係真係咁靚仔

佢既劇除左有喜歡的人同小希其他都睇晒
抖s角色真係好唔啱佢
我覺得佢同土屋太鳳仲有大原櫻子都襯 係唔同桐谷美玲襯

有人話似門脇麥

又益左腎仔

又唔係真係咁靚仔

佢既劇除左有喜歡的人同小希其他都睇晒
抖s角色真係好唔啱佢
我覺得佢同土屋太鳳仲有大原櫻子都襯 係唔同桐谷美玲襯

搵成龍做浪矢

搵成龍做浪矢

大陸版?

搵成龍做浪矢

大陸版?

右邊果個係細路女定賣魚店個仔?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞