2017年秋季日劇討論(2)

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
【冬季新劇】吉岡里帆連續劇初主演,聯同桐谷健太、向井理合演TBS火10《你已藏在我心底》。

劇集改編自天童麒麟兩部同名漫畫《你已藏在我心底》《你已藏在我心底S》,故事圍繞時常表現慌張,被人稱為「今慌子」的女主角小川今日子(吉岡里帆),她一直對大學時代的前輩星名漣(向井理)念念不忘,某次機緣巧合之下今日子認識到漫畫編輯吉崎幸次郎(桐谷健太),在男方的嚴厲指導下,女主角決定拋開過去改變自己,誰料此時星名竟與她再次相遇…

劇集由《其實並不在乎你》吉澤智子及《婚活刑事》《愛的結婚相談所》德尾浩司聯合編劇,導演為《其實並不在乎你》福田亮介。2018年1月首播。

完全冇興趣
【冬季新劇】吉岡里帆連續劇初主演,聯同桐谷健太、向井理合演TBS火10《你已藏在我心底》。

劇集改編自天童麒麟兩部同名漫畫《你已藏在我心底》《你已藏在我心底S》,故事圍繞時常表現慌張,被人稱為「今慌子」的女主角小川今日子(吉岡里帆),她一直對大學時代的前輩星名漣(向井理)念念不忘,某次機緣巧合之下今日子認識到漫畫編輯吉崎幸次郎(桐谷健太),在男方的嚴厲指導下,女主角決定拋開過去改變自己,誰料此時星名竟與她再次相遇…

劇集由《其實並不在乎你》吉澤智子及《婚活刑事》《愛的結婚相談所》德尾浩司聯合編劇,導演為《其實並不在乎你》福田亮介。2018年1月首播。

完全冇興趣

班底係奪愛春,續集嚟
聽日我想吃掉你的胰臟正式上

朋友話悶, 但呢類戲我0抵抗力
睇果陣喊到豬頭咁
星期四亞洲電影節開波

會睇光

但之前會衝去睇藤原龍也個優先場先
星期四亞洲電影節開波

會睇光

但之前會衝去睇藤原龍也個優先場先

屌 冇左回事
岩岩仲買左胰臟 撞撚晒時間 咁就唔見左幾廿蚊

星期五睇

星期五睇

聽日睇
大河「いだてん~東京オリムピック噺~」出演者発表!
中村勘九郎 阿部サダヲ 綾瀬はるか 生田斗真 杉咲花 永山絢斗 勝地涼
竹野内豊 中村獅童 シャーロット・ケイト・フォックス 古舘寛治 ピエール瀧 杉本哲太 大竹しのぶ 役所広司
http://www.nhk.or.jp/dramatopics-blog/2580/283151.html

好多都出演過晨間劇

完全冇興趣

班底係奪愛春,續集嚟

奪愛之秋

完全冇興趣

班底係奪愛春,續集嚟

奪愛之秋

我要睇多次恐怖/不倫喜劇
桂正和「電影少女」のテレビドラマ化が決定した。映画「ちはやふる」の太一役や、映画「帝一の國」の菊馬役で知られる野村周平が主演を務める。
.
http://natalie.mu/comic/news/254953

電影少女都拎來玩,傻的嗎?
https://youtu.be/xkpEXPbWQ1I
點睇

好過冇得睇

對劇情零興趣

睇落係師生戀 不了

對廣瀨鈴冇乜興趣,主題喺師生戀嘅戲嚟講大面松潤個套好似特別啲

條臭西都唔知憑乜老是常出現
https://youtu.be/xkpEXPbWQ1Ihttps://youtu.be/xkpEXPbWQ1I
點睇

好過冇得睇

對劇情零興趣

睇落係師生戀 不了

對廣瀨鈴冇乜興趣,主題喺師生戀嘅戲嚟講大面松潤個套好似特別啲

條臭西都唔知憑乜老是常出現

人地演技不知幾好 係我地唔識欣賞姐

剪短左頭髮
戲院: UA TMTPlaza
電影: 我想吃掉你的胰臟
院: 3
日期: Friday, 03 November 2017
時間: 07:30 PM

成人票 免費送 可以直接俾個QR code你入場

剪短左頭髮

做咩漲左咁多

剪短左頭髮

做咩漲左咁多

有左

剪短左頭髮

做咩漲左咁多

有左

下一個大面

剪短左頭髮

做咩漲左咁多

有左

下一個大面

佢連個身都漲左

剪短左頭髮

做咩漲左咁多

有左

下一個大面

佢連個身都漲左

下一個武井咲?
桂正和「電影少女」のテレビドラマ化が決定した。映画「ちはやふる」の太一役や、映画「帝一の國」の菊馬役で知られる野村周平が主演を務める。
.
http://natalie.mu/comic/news/254953

電影少女都拎來玩,傻的嗎?

仲要續集,講主角個侄搵返餅帶

剪短左頭髮

做咩漲左咁多

有左

下一個大面

佢連個身都漲左

不嬲都咁漲架啦

未睇晒本書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞