2017年秋季日劇討論(2)

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
官九大河有綾瀨遙
官九大河有綾瀨遙

冇能年呀
戲院: UA TMTPlaza
電影: 我想吃掉你的胰臟
院: 3
日期: Friday, 03 November 2017
時間: 07:30 PM

成人票 免費送 可以直接俾個QR code你入場

一張
戲院: UA TMTPlaza
電影: 我想吃掉你的胰臟
院: 3
日期: Friday, 03 November 2017
時間: 07:30 PM

成人票 免費送 可以直接俾個QR code你入場

一張

桂正和「電影少女」のテレビドラマ化が決定した。映画「ちはやふる」の太一役や、映画「帝一の國」の菊馬役で知られる野村周平が主演を務める。
.
http://natalie.mu/comic/news/254953

電影少女都拎來玩,傻的嗎?

仲要續集,講主角個侄搵返餅帶

天野愛已經成為人類,邊度整多餅帶出來
吉岡里帆真係好正好想扑
吉岡里帆真係好正好想扑

好想被佢強姦
低成本萬聖節

低成本萬聖節

中東D女人
官九大河有綾瀨遙

冇能年呀

TBS 俾宮9話哂事都無佢份
呢套為奧運唔衰得
更加無可能
都幾靚張POSTER

低成本萬聖節

中東D女人

都係咁正
滿島光刪左d post
又唔玩Instagram啦
滿島光刪左d post
又唔玩Instagram啦

光妹
松田龍平都差唔多半年冇update
山崎忙人

眼袋

好正
星期三
太太請小心輕放 11.4%_11.3%_12.4%_11.2%_14.5%
星期三
太太請小心輕放 11.4%_11.3%_12.4%_11.2%_14.5%

升咁多
51歲日本女星小泉今日子與52歲男星豐原功補拍拖約三年,二人感情已非常穩定,今期日本雜誌《女性Seven》拍得小泉今日子同男友於日前享受二人世界,佢哋更大方地恩愛拍拖,係搭上以來首次被傳媒拍得合照。

曾演《交響情人夢》嘅豐原功補稱得上係綠葉王,小泉今日子在兩年半前被雜誌《週刊文春》踢爆設立個人事務所,被發現與豐原功補嘅事務所用同一地址,戀情才得以曝光。

小泉今日子與永瀨正敏離婚後,曾經同龜梨和也發展母子戀,當龜梨盛傳同深田恭子分手之際,小泉似乎已覓得真愛,但年過半百嘅豐原跟小泉相信未有結婚打算。
https://youtu.be/UruHLOweyZ0

家入レオ都有廣告
星期三

升咁多

日本人真係喜歡食屎
望住月9 火9 火10 木10嘅收視
星期三

升咁多

日本人真係喜歡食屎

好睇咩 雖然有睇 但係一路做其他野一路播
星期三

升咁多

日本人真係喜歡食屎

好睇咩 雖然有睇 但係一路做其他野一路播

係咪真係咁好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞