2017年秋季日劇討論(2)

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
上季的
台灣定左做限制級

由日本知名動漫改編的電影《亞人》,原先預計於今日舉辦試映會,但今天發行商車庫娛樂卻指出,電影審查主管機關文化部將亞人列為「限制級」電影,導致試映會取消,損失慘重。發行商車庫娛樂表示,對於文化部的審查結果,感到十分無奈。
diu買左民眾之敵

係,但係遲左咁多先上架

民眾之敵 劇情都去得幾快
仲驚會好悶添

一生さん係咪以後走賣肉路線

學埋泡劇啲衰野,成個要俾呢啲service

老是常出現賣得多d喎,一生都無正面

高橋一生個樣同民王個時比真係差好遠
而家靚仔左咁多

感覺好似化左妝

100萬有幾個真係靠夠年資呃飯食
有報導話原來而家拍日劇d現場staff重有唔少五六十歲d老鬼
主宰晒劇集d決定
搞到唔用後生仔拍戲

套監獄幾重本
同松岡茉優上到百萬
有報導話原來而家拍日劇d現場staff重有唔少五六十歲d老鬼
主宰晒劇集d決定
搞到唔用後生仔拍戲

老 seafood

套監獄幾重本
同松岡茉優上到百萬

井上仲keep到過百

套監獄幾重本
同松岡茉優上到百萬

井上仲keep到過百

話晒都近年來最後生的影后
民眾之敵
個阿伯又會咁好死比篠原涼子咁樣免費宣傳
民眾之敵

其實個阿伯有話錯佢咩 事實佢老公真係冇返工 但仲返緊保育園喎
東京電視劇大賞2017
https://s.news.mynavi.jp/news/2017/10/26/126/?amp

助演女優賞 仲里依紗(『あなたのことはそれほど』)
民眾之敵

其實個阿伯有話錯佢咩 事實佢老公真係冇返工 但仲返緊保育園喎

主角威能 實有位比佢死都拗返生
石田百合子都幾多戲份

48都咁撚正
民眾之敵

其實都合理既
個阿伯睇唔起佢又因爲係事實
諗住佢反駁唔到
點知佢會話番個制度有問題引起共嗚
政客唔會從合理性方面去諗,因為佢都唔係用家
民眾之敵

兩次都踩人場
民眾之敵

兩次都踩人場

一生個次?但係佢去先架喎
民眾之敵

兩次都踩人場

一生個次?但係佢去先架喎

又係喎
民眾之敵

其實都合理既
諗住佢反駁唔到

睇番香港d選舉論壇
反駁唔到都9屌左先
vs嵐D集體遊戲都幾無聊
民眾之敵

其實都合理既
諗住佢反駁唔到

睇番香港d選舉論壇
反駁唔到都9屌左先

香港個啲質素實在太低 淨係識9屌完全冇內容
vs嵐D集體遊戲都幾無聊

好睇在於佢地撻Q同吐嘈

好多個都冇變樣

好多個都冇變樣

佐藤健個頭真係睇一次笑一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞