2017年秋季日劇討論(2)

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
星期五
產科醫鴻鳥2 12.9%_11.8%_11.9%
星期六
只是先出生的我 10.1%_7.5%_10.5%
星期日
陸王 14.7%_14.0%
從現在開始威脅你 8.0%_5.7%

咁快跌到5.7

套野太白痴
星期五
星期六
星期日

咁快跌到5.7

套野太白痴

睇到都覺得尷尬
星期五
星期六
星期日

咁快跌到5.7

套野太白痴

睇到都覺得尷尬

我第一集都睇唔晒
星期五
星期六
星期日

咁快跌到5.7

套野太白痴

睇到都覺得尷尬

癲佬意外地適合呢個角色
弓神3睇淺野同寺脇病房果場戲真係幾好睇。
雖然劇本唔算標清
下話雖然有女睇,但係硬係覺得火花冇前3集咁好睇
雖然劇本唔算標清

第三集無頭兩集咁好
今集出生先 幾好睇

係,真係幾好睇。好快就睇完45分鐘
好鍾意羊姐個角色
好鍾意羊姐個角色

四宮醫生
桂正和名作《I"s》翻拍真人版日劇
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20171030/mobile/bkn-20171030135552137-1030_00862_001.html

暫時女主角人選仍未公選,由於原作中有不少大灑鹽花的性感大膽場面
桂正和名作《I"s》翻拍真人版日劇
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20171030/mobile/bkn-20171030135552137-1030_00862_001.html

暫時女主角人選仍未公選,由於原作中有不少大灑鹽花的性感大膽場面

呢套漫畫好好睇

但搵件咁既野做瀨戶
陸王今集最尾 :
聰叔好正
今集出生先 幾好睇

係,真係幾好睇。好快就睇完45分鐘

不嬲都覺得個題材唔差
班教蓄人設又貼近現實
係第一集前半太拖攪到好悶
酒井法子個音樂會1098飛已經賣晒
成人高校
部長係咪gay
星期五
星期六
星期日

咁快跌到5.7

套野太白痴

睇到都覺得尷尬

癲佬意外地適合呢個角色

個感覺好似d小學雞係度玩威脅
雖然劇本唔算標清

第三集無頭兩集咁好

弓神做解鎖佬一流
夾萬都比佢解得開
viu 出左border 贖罪

好快

好快

人人
酒井法子個音樂會1098飛已經賣晒

仲有咁多fans

驚嚇度滿分

好快

人人

但好似未見追新番出
成人高校
部長係咪gay

估唔到原來係個秘書肯 但部長淆底
但黑木嗰part真係好好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞