2017年秋季日劇討論(2)

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
監獄的公主殿下 又好神下

有啲流星之絆+曼哈頓愛情故事+自戀刑警既感覺

根本就係大集合
連演員都刻意搵返以前合作嘅

不過講漏咗《木更津貓眼》啦
特別頭十幾分鐘

宮九有講過話想做返《木更津貓眼》嗰種速度感嘅喜劇

仲有一開始句對白

木更津
速度感喜劇 又形容得幾好
六點半新聞見到川榮
六點半新聞見到川榮

六點半新聞見到川榮

我又想睇
今晚重要證人偵探開播
viu俾TVB搶左火9同木9 斷估呢套應該保得住

可以睇女人古川

對上一次睇佢已經係直樹嗰陣

我係朝5晚9
痴線佢都就30

頂唔記得左
今晚重要證人偵探開播
viu俾TVB搶左火9同木9 斷估呢套應該保得住

簡直係全線CX陣亡
今季真係得番深夜劇
六點半新聞見到川榮

我又想睇

雖則個人唔太鍾意某達人,但呢個廣告可以係佢個blog度睇到……
六點半新聞見到川榮

我又想睇

雖則個人唔太鍾意某達人,但呢個廣告可以係佢個blog度睇到……

https://www.youtube.com/user/soumuchannel/videos?disable_polymer=1
呢兩條片已經佔左成個channel的觀看次數接近3分1
太太小心輕放今集好q悶
太太小心輕放今集好q悶

唔係掛 前兩集都悶悶地
太太小心輕放今集好q悶

唔係掛 前兩集都悶悶地

遙好撚正
六點半新聞見到川榮

我又想睇

https://www.youtube.com/user/soumuchannel/videos?disable_polymer=1

MK妹叫投票
監獄公主 幾好笑
廣末涼子:「和喜歡的人關係非常不好的時候,會認真去尋找到底是什麼問題,後來發現原來他討厭所有我喜歡的事情。我總是想把女演員的工作做到完美,畢竟我們是專業的,但最近發現,女人還是不要過於完美會比較幸福,太完美就不可愛了。」

根本就係大集合

特別頭十幾分鐘

仲有一開始句對白

木更津

搞到幾想睇
廣末涼子:「和喜歡的人關係非常不好的時候,會認真去尋找到底是什麼問題,後來發現原來他討厭所有我喜歡的事情。我總是想把女演員的工作做到完美,畢竟我們是專業的,但最近發現,女人還是不要過於完美會比較幸福,太完美就不可愛了。」

唔好退出藝能界就得

唔好退出藝能界就得

係咪因為咁所以依家只做客串?
今集 Doctor X 結尾

晶叔
lm

根本就係大集合

特別頭十幾分鐘

仲有一開始句對白

木更津

搞到幾想睇

睇完又唔覺得好神
可能下集先入正題
睇完解憂雜貨店 應該拍成5集左右的電視劇會比較好
六點半新聞見到川榮

我又想睇

MK妹叫投票

MK仔實聽話
今季除左鴻鳥同弓神之外,仲有邊套值得睇?

Doctor X

監獄公主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞