BNO與其去做慈母 不如加入英軍

526 回覆
323 Like 22 Dislike
叫連登垃圾當兵,咪撚玩啦
當閪咩

最基本體能我敢講九成連登仔不達標

而且你地亦無呢個意志

九成九BNO囝咪坐響度等BNO升格BC

你叫連登仔去參軍,即係叫連登仔打少日j咁。無可能
做兵你就得 軍人唔係咁簡單嫁咪搞到件事臭晒啦 連人地其本要求都只係勉強做到點入 難道你引體淨係做到3下又真係做到消防喇喎
講咁耐。都係得熱血公民個英軍去英國當兵
算啦屌
香港人當兵
做兵你就得 軍人唔係咁簡單嫁咪搞到件事臭晒啦 連人地其本要求都只係勉強做到點入 難道你引體淨係做到3下又真係做到消防喇喎

真係得喎

真係得喎

入左班就唔係果回事啦
有無邊個位唔洗上前線?
報慈母既,識撚英文咩
留名有興趣
頭先睇過佢網頁 想知有無巴打知道參軍有無身高要求

真係得喎

難道3322又入到大學

真係得喎

難道3322又入到大學

你估好似考警察咁易咩阿豬阿狗都入到 過到門檻就當做得成
陸軍Officer體能要求:

Officer fitness standards:

Part of the assessment process is the beep test, which is used to measure your cardiovascular fitness - running between two lines, 20 m apart, within a fixed time. The interval between beeps steadily decreases, so you have to run faster. Your score is determined by the time at which you can no longer keep up. Other tests include sit-ups and press-ups.

Beep test
Males: Level 10.2
Females: Level 8.1

Sit-ups
Males & Females: 50 in two minutes

Press-ups
Males: 44 in two minutes
Females: 21 in two minutes

1.5 mile run
Males: 10 min 30 sec
Females: 12 min 45 sec

頭三個OK
最後一個癡撚線
陸軍Officer體能要求:

Officer fitness standards:

Part of the assessment process is the beep test, which is used to measure your cardiovascular fitness - running between two lines, 20 m apart, within a fixed time. The interval between beeps steadily decreases, so you have to run faster. Your score is determined by the time at which you can no longer keep up. Other tests include sit-ups and press-ups.

Beep test
Males: Level 10.2
Females: Level 8.1

Sit-ups
Males & Females: 50 in two minutes

Press-ups
Males: 44 in two minutes
Females: 21 in two minutes

1.5 mile run
Males: 10 min 30 sec
Females: 12 min 45 sec

頭三個OK
最後一個癡撚線

你搵Officer個requirement黎比連登仔睇????
其實最大個問題係。你整個投考過程要住英國起碼半年

而且佢要求你搵個英籍人士做諮詢人(填佢個名,地址。電話落去份e-form)

有憑據真係有香港後生仔去考英軍,得熱血公民個英軍同英軍御林軍樂隊一個香港後生仔

而且佢要求你搵個英籍人士做諮詢人(填佢個名,地址。電話落去份e-form)

有憑據真係有香港後生仔去考英軍,得熱血公民個英軍同英軍御林軍樂隊一個香港後生仔

同埋就算佢喺招募過程中當bno. 係bc
Bno 申請前仍然要喺英國住夠五年

其實你地有冇睇佢寫咩?
去得報就梗係有自知自明
要體能操正咁上下先去咪啦
啲笑連登仔體能唔得嘅有咩意義?
噉都要自我感覺良好?
會唔會太幼稚?
去得報就梗係有自知自明
要體能操正咁上下先去㗎啦
啲笑連登仔體能唔得嘅有咩意義?
噉都要自我感覺良好?
會唔會太幼稚?

其實你地有冇睇佢寫咩?

British National (Overseas) passport holders are eligible to join the British Army. They are therefore not subject to the same residency rules that apply to citizens of the Commonwealth. However, minimum UK residency periods may apply in order to meet mandatory security clearance requirements. The length of residency involved may depend on how long British National (Overseas) holders have been in the UK for on a continuous basis, and under what arrangements.
自隊一打
而家係得英國陸軍要求住夠五年先可以apply
皇家海軍冇限制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞