【LIHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯XVI

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
其實係咪stone roses代表MU
oasis代表曼城?

this is the one >>> don't look back in anger

利申 冇睇開波

我去睇arsenal佢地播london calling

阿狗通常都係London Calling
鏝城就成日Oasis
fazerdaze 巧靚女

好多痴漢

好多痴漢

係靚嘅
連我呢啲奄尖聲悶嘅人都覺得靚
APTBS 又黎香港了

好多痴漢

係靚嘅

佢幾似我當年考A-level嘅班主任
小球 莊鵑瑛 真實世界

好多痴漢

係靚嘅

係咪呀?

好多痴漢

係靚嘅

係咪呀?

其實我miss仲靚過佢少少 有次佢帶隊去唔知咩比賽 有啲大台明星眼甘甘咁望著佢 可惜佢教bio 但我讀pure maths 唔多機會見到佢

好多痴漢

係靚嘅

係咪呀?

其實我miss仲靚過佢少少 有次佢帶隊去唔知咩比賽 有啲大台明星眼甘甘咁望著佢 可惜佢教bio 但我讀pure maths 唔多機會見到佢

屌仲要教reproduction
我讀男校兼有住宿
唔好話靚女 傳統上校方會取錄年輕女教師合機會係零

好多痴漢

係靚嘅

係咪呀?

屌仲要教reproduction
我讀男校兼有住宿
唔好話靚女 傳統上校方會取錄年輕女教師合機會係零

佢好似係中大讀完碩士 跟著搵唔到佢想做嘅工(好似話研究定唔知咩嘢) 所以先走去教中學 佢嗰日著長褲就代表心情唔好 心情好嘅日子 佢會著短裙
不過當年嘅我on99 除左踢波就係聽歌睇書睇戲 無咩點睇女
變左甜故台
基沙文條冇氣廢柴
我朗傷出用念力都夠贏你
https://albumsinoneminute.bandcamp.com/

Albums in one minute

bandcamp有時真係有啲好戇鳩嘅野
基沙文條冇氣廢柴
我朗傷出用念力都夠贏你

講波出返去波台啦
基沙文條冇氣廢柴
我朗傷出用念力都夠贏你

講波出返去波台啦

Po錯
Surface Book 2好似好正

冇聽過the white stripes
而家先知原來meg white咁大波

唔係jack white娶佢把L

jack white d嘢係幾正
佢單飛我反而有聽過

我男神

Alvin row

呢張正
打字打到眼花
食枝煙鬆一鬆再黎過

Therion - Secret of the Runes

Symphonic Death Metal

https://itunes.apple.com/hk/album/secret-of-the-runes/id1130205972?l=en

細佬我就無創作音樂 只係一個好普通嘅樂迷 理應就唔會有啲咩所謂影響到我生命嘅唱片或者音樂 不過世事往往就好撚奇妙 而哩張碟絕對係影響咗我生命嘅一張唱片(賣咗了 )最慶幸嘅係哩張仲要係一隻神作
打字打到眼花
食枝煙鬆一鬆再黎過

想問好耐 哩舊手榴彈係咩嘢?
打字打到眼花
食枝煙鬆一鬆再黎過

想問好耐 哩舊手榴彈係咩嘢?

Venturecraft SounDroid VALOQ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞