【LIHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯XVI

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
一直都有追 post 但都少留言
見到咁岩講緊 the xx
岩岩 the xx fb 公佈咗會有 asia tour
1/2/2018 會嚟香港
有無巴打會去

我肯定會去 好想見Jamie xx

我鍾意jamiexx多過xx

Jamie xx都係一時時
隻in colour
台灣啲文宣其實好勁
乜碟都可以寫到天花龍鳳
自問真係學唔黎

自問寫唔出

他歌唱的很好

他的眼神深邃銳利

他的感情濃得化不開

他的背影比誰都孤單

和其他很多歌星一樣

他有段長長的過去

雖然不能忘記

卻也不用再提

因為一切正要出發

因為他將成為巨星

BORN TO CONQUER

生來獲勝、生來征服

王傑

站在卑微與高貴的交界

對自己與全世界說:「我來了,一切便不一樣了!」

獻給

在愛情中心靈饑渴

在生活中百無禁忌

在音樂中追求個性的一代

王傑。

KZ係咪淨係出過兩隻album
屋企得佢隻90年代曲
台灣啲文宣其實好勁
乜碟都可以寫到天花龍鳳
自問真係學唔黎

自問寫唔出

他歌唱的很好

他的眼神深邃銳利

他的感情濃得化不開

他的背影比誰都孤單

和其他很多歌星一樣

他有段長長的過去

雖然不能忘記

卻也不用再提

因為一切正要出發

因為他將成為巨星

生來獲勝、生來征服

王傑

站在卑微與高貴的交界

獻給

在愛情中心靈饑渴

在生活中百無禁忌

在音樂中追求個性的一代

王傑。

屌你老味

哭泣聲~絕無意義~
有無巴打會去

我鍾意Oliver BB

he's single. 加油

其實一直覺得應該大把人埋佢身至啱
有無巴打會去

隻in colour

巴打點解唔鍾意in colour?
我直情想個I see you tour變成為in colour tour
有無巴打會去

隻in colour

我直情想個I see you tour變成為in colour tour

我覺得in colour差過I see you好多
台灣啲文宣其實好勁
乜碟都可以寫到天花龍鳳
自問真係學唔黎

自問寫唔出

他歌唱的很好

他的眼神深邃銳利

他的感情濃得化不開

他的背影比誰都孤單

和其他很多歌星一樣

他有段長長的過去

雖然不能忘記

卻也不用再提

因為一切正要出發

因為他將成為巨星

生來獲勝、生來征服

王傑

站在卑微與高貴的交界

獻給

在愛情中心靈饑渴

在生活中百無禁忌

在音樂中追求個性的一代

王傑。

屌你老味

哭泣聲~絕無意義~

王傑album嘅文宣係睇到想嘔
飛碟/華納我屌你老母
王傑直到她大碟
把聲無得頂
有無巴打會去

隻in colour

We're New here------------>In Color-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->I See You / Current
有無巴打會去

隻in colour

有冇咁差啊?
https://www.youtube.com/watch?v=mIMsPck8Ym8
發覺呀狗人星電台有播過我男神都載明同女神南尚兒嘅合唱歌《十月的現象》。
個場地好靚。

係真既話就好
有無巴打會去

隻in colour

之前d single ep太出色
有無巴打會去

有情意結 點都應該會去

係真既話就好

搞到我真係好想print 出黎做poster

已做wallpaper

已做wallpaper

FFVI: Grand Final

https://www.youtube.com/watch?v=yJ8hdwM5h4E

聽左成日soundtrack
消化左我對Godspeed 自稱kannada devotional
其實只係拼湊出黎 感受唔到任何pious effort既"Live soundtrack"果種失望感

Nier Automata Full Soundtrack

https://www.youtube.com/watch?v=VJ_aT4T89aU&t=1004s

依隻雖然我有碟 不過成三隻cd 加埋仲有好多digital releases...聽晒要五粒鐘
我冇咁長時間係office
好彩偉大既youtube 有fans 整既the best of
依張如無意外會係2017 最佳video game soundtrack(第二肯定係Cuphead)
唱K果陣俾人話個我把聲似王傑

係真既話就好

i'm gonna use my arms
i'm gonna use my legs
i'm gonna use my style
i'm gonna use my senses
i'm gonna use my fingers
i'm gonna use my, my, my imagination

https://www.youtube.com/watch?v=glf5u5-Gi6U

睇xx我真係睇周國賢好撚過

腎仔我都有性趣

腎仔絕對可以!

https://youtu.be/aS-YvTEwNj4 🤔🤔

已做wallpaper

cut咗右下角個weibo watermark啦
你班柒頭可唔可以正常少少?

https://youtu.be/88x6gAWJW-E
翼をください/山本潤子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞