【LIHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯XVI

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
Fazerdaze live超正🤤

我有大部份時間都係睇唔到佢

企超前,睇得好清楚

企超前,睇得好清楚

屌 兩粒鐘前先第一次聽佢嘅歌
禁入去佢fb先發現佢今日喺香港live

是咪靚女

真人好有氣質好靚女

勁靚女 不行了
利申:真絲

企超前,睇得好清楚

聽到上咗癮

企超前,睇得好清楚

聽到上咗癮

時也命也
我有叫佢快d返黎hk架 今日個crowd幾好佢都好開心咁(我覺得)

薯餅
我無法相信我竟然三個星期冇食過薯餅

國際牌薯餅, 國際牌凍咖啡

Sha la la la la la 真的多鳩謝~

飲住嚟聽凍咖啡真係百般滋味在龜頭

總覺得斯林同國際牌有d hehe

負已皮

正皮咗
雖然鍾意睇sheshe多啲 但唔介意你哋喺度hehe嫁

是咪靚女

真人好有氣質好靚女

勁靚女 不行了

就咁睇friend post現場相
已經覺得幾靚女
呢啲先係女神嘛

是咪靚女

真人好有氣質好靚女

勁靚女 不行了

已經覺得幾靚女
呢啲先係女神嘛

超sweet 超nice
佢好似冇預過咁多人同反應咁好 overwhelmed mode

是咪靚女

真人好有氣質好靚女

勁靚女 不行了

已經覺得幾靚女
呢啲先係女神嘛

超sweet 超nice
佢好似冇預過咁多人同反應咁好 overwhelmed mode

無諗過原來真係咁多人有聽到佢隻碟
頭先前面兩個鬼婆睇睇下無喇喇叫隔離個人幫佢地同個台合照

https://seaovclouds.bandcamp.com/album/until

仲有香港cover
#Romania #ambient #electronic

會為封面而聽

痴線Fazerdaze多人到仆街
靚女係唔同啲
痴線Fazerdaze多人到仆街
靚女係唔同啲

啲人比我想像中熱情

https://seaovclouds.bandcamp.com/album/until

仲有香港cover
#Romania #ambient #electronic

會為封面而聽

Ok 聽下24時先

「聽綠洲的歌讓你進球跟喝水一樣輕鬆!」英超球隊曼城在新賽季狀態勢如破竹,八場比賽拿下七場勝利,也讓主帥瓜迪奧拉拿下上個月的最佳教練。

媒體也披露這賽季瓜迪奧拉所做了一個「變革」,他要求球隊「當球員踏進休息室時,休息室裡必須播放綠洲的曲子」,曲子據傳也會針對賽事做出調整,擊敗上賽季冠軍切爾西的賽事當天,曼城球員們聽的就是《Don’t Look Back In Anger》。

#OASIS #MCFC
「聽綠洲的歌讓你進球跟喝水一樣輕鬆!」英超球隊曼城在新賽季狀態勢如破竹,八場比賽拿下七場勝利,也讓主帥瓜迪奧拉拿下上個月的最佳教練。

媒體也披露這賽季瓜迪奧拉所做了一個「變革」,他要求球隊「當球員踏進休息室時,休息室裡必須播放綠洲的曲子」,曲子據傳也會針對賽事做出調整,擊敗上賽季冠軍切爾西的賽事當天,曼城球員們聽的就是《Don’t Look Back In Anger》。

#OASIS #MCFC

洗腦
其實係咪stone roses代表MU
oasis代表曼城?

this is the one >>> don't look back in anger

利申 冇睇開波
你地睇完靚女, 今晚我睇靚仔nicolas jaar
oasis代表曼城?

this is the one >>> don't look back in anger

利申 冇睇開波

我去睇arsenal佢地播london calling
早兩日係Tower 買既RM

RAIN TREE CROW - RAIN TREE CROW

Art/ Ambient Pop/ Jazz Rock

今日繼續鱔稿home office 日

點解佢地重組唔叫返Japan?

呢度除左我之外冇人J靚仔架
oasis代表曼城?

利申 冇睇開波

我去睇arsenal佢地播london calling

我去澳洲睇Adelaide都播wonderwall

呢度除左我之外冇人J靚仔架

穆斯林lor
Sigh 最近都唔係幾如意 講梗唔係自己 而係身邊嘅人 又係時候聽吓啲黑潮嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞