【LIHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯XVI

1001 回覆
11 Like 5 Dislike

LMF MC仁
成隻please steal this album最大功臣
陳冠希唯一神碟

正喎spotify友
記得隻碟我中三果陣出
果陣淨係識果幾首plug歌

但香港地同戰爭真係幾街知巷聞下

LMF MC仁
陳冠希唯一神碟

正喎spotify有
記得隻碟我中三果陣出

LMF MC仁
陳冠希唯一神碟

正喎spotify有
記得隻碟我中三果陣出

馬戲團詞最正
同埋好中
https://www.youtube.com/watch?v=TK0TJjW8X_w

LMF MC仁
陳冠希唯一神碟

正喎spotify有
記得隻碟我中三果陣出

馬戲團詞最正
同埋好中
https://www.youtube.com/watch?v=TK0TJjW8X_w

http://youtu.be/Si6YGifa4WI

J緊胡䔒蔚既歌聲

https://temporex.bandcamp.com/album/care
https://www.youtube.com/watch?v=QxIM_Iv66SU

TEMPOREX - Care
#dreampop

聽下啲得意嘢, 記得有人post過spazzkid
中意spazzkid應該都會中意佢

Spazzkid好聽啲
Off topic
想買支移軸鏡
但依家後製咁易係咪有d多餘
Off topic
想買支移軸鏡

你大撚把
鍾意買就買架啦

就咁影同執出黎點都有啲分別嘅咁
Off topic
想買支移軸鏡

你大撚把
鍾意買就買架啦

大撚把咩 ?
頭皮?
打算買samyang
不是indie
約左人睇 但我一隻碟都冇聽過

絢香 - The Beginning

Jpop

成日覺得個名好似AV女優
Off topic
想買支移軸鏡

你大撚把
鍾意買就買架啦

大撚把咩 ?
頭皮?
打算買samyang

你用咩機而家
[/quote]你用咩機而家[/quote]

A7R
半年冇拎過出去
慣左GR細細部
定唔買算
反正超過五成機會三分鐘熱度
你用咩機而家[/quote]

A7R
半年冇拎過出去
慣左GR細細部
定唔買算
反正超過五成機會三分鐘熱度[/quote]
唔係影interior野 影建築
我覺得Tilt shift用途其實唔大
不過三洋算幾抵玩

我都少拎A7II
拎部CL算 除非無乜菲林剩

你部GR未打柴咩
我已經聽過幾廿個人話用到咁上下就壞機

Black-gaze聽detail

咩punk先

Edm有detail??

冇話冇嘅
睇下點錄音姐

好似係聽呢啲
Green Day, My Chemical Romaance, Evanescence, 30 Seconds to Mars, Linkin Park, All Time Low, Avicii, Alan Walker (即係clubbing歌我諗), John Mayer

咁你咪答句
oic

end of topic lu已經
我用咗中文: 原來係咁

唔可話唔係punk 佢聽嗰d連edm都唔係啦下話
不過你介紹條咁既友聽alcest你都on9
你用咩機而家

A7R
半年冇拎過出去
慣左GR細細部
定唔買算
反正超過五成機會三分鐘熱度[/quote]
唔係影interior野 影建築
我覺得Tilt shift用途其實唔大
不過三洋算幾抵玩

我都少拎A7II
拎部CL算 除非無乜菲林剩

你部GR未打柴咩
我已經聽過幾廿個人話用到咁上下就壞機[/quote]

有玩time lapse tilt shift既手「諗法」
諗咋

部GR初代特別版用左三年 齋袋牛仔褲袋磨到花晒但咩問題都冇

咩punk先

Edm有detail??

冇話冇嘅
睇下點錄音姐

好似係聽呢啲
Green Day, My Chemical Romaance, Evanescence, 30 Seconds to Mars, Linkin Park, All Time Low, Avicii, Alan Walker (即係clubbing歌我諗), John Mayer

咁你咪答句
oic

end of topic lu已經
我用咗中文: 原來係咁

唔可話唔係punk 佢聽嗰d連edm都唔係啦下話
不過你介紹條咁既友聽alcest你都on9

係佢自己話想聽下其他嘢嘅 都唔知點揀好

White Night Ghosts - JOY
http://whitenightghosts.bandcamp.com/album/joy

攰到仆街鼻塞流眼水瞓唔到係失眠黎講嘅十級痛苦
小妹又返來了
小妹又返來了

你有走過?
XX二月來港
XX二月來港

oliver
XX二月來港

oliver

XX二月來港

oliver

成個facebook都係啲人interested左個event
XX二月來港

oliver

XX二月來港

oliver

成個facebook都係啲人interested左個event

個event寫11:00-15:00
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞