奉勸大家學車一定一定唔好去香港駕駛學院

259 回覆
568 Like 26 Dislike
9400埋單
觀駕van一take
試過呀蛇上堂成日恰眼訓,要叫醒佢先知行邊條線

萬二 十七定十八堂

一開始見到女人教 呆左

但佢又教得幾好 堂堂係咁狂插我

最後一take pass (棍van)
我都係元駕學,因為唔想煩約師傅,有問題可以投訴/換師傅,自覺天份ok, 有信心一take pass,所以擇左駕院

利申:元駕考宏東街一take,埋單10000
我想講, 真係同能力問題有關
我個 frd 同我同一個導師
佢比我快上手
於是早我一兩堂已經可以出街
你渣
人地點夠膽俾你出街呀
出事炒車撞到人
佢要負責架
一二一二
黎緊上第三堂渣出街
利申元朗駕院

same

樓豬有冇進度表睇下?
有冇紅黃咪知你有冇問題
沙田報
記得第四左右就出街
唔覺得佢呃你鐘 你估係園內開20好爽咩
出去行下仲好啦 我同意一定係手車有問題or佢無信心你出去
同意樓主
駕院真係比出面貴好多好多
重點係合格率唔會特別高(大約3成合格率)
一肥左又要比成5千幾
咁我不如自己出去考
廢就廢啦 駕院都肥仲咁多爹
你咩年代報丫 係一堂45分鐘 40-35先起步炸
利申 2017先路試
駕院1 take pass 渣咗十一年車
部車完全冇撞過花過hi過
未被扣過任何分
日日渣百幾公里

我唔明白用皮幾讀駕院有乜問題

可能人地揾個1萬幾千又要學人楂車,溝女掛,為慳個幾千蚊搞咁多野唔知做咩
我第二堂出左街
啲時間好閪就真 當正大學生除左返學冇其它嘢做
又理論又場內心諗做乜鳩
報駕院不如唔好撚學拎舊錢去搭的士算啦
第一堂就坐駕駛座踩油揸軚先係學車

利申,跟鏗x,1,2 一take pass
絕對係
過來人
上個月元駕1tick pass
元朗村冇補過鐘
一拎p牌即刻收左架SLK200
駕院有乜問題?
有問題係您既技術
利伸第二堂出街
9400埋單
觀駕van一take

萬二 十七定十八堂

一開始見到女人教 呆左

元朗?聽過人講元朗個惡女人教出來d學生合格率係高d

係駕駛學院遇到hea 師傅真係要投訴,唔同師傅教真係差好遠
佢代埋你去考路試啦好唔好
又理論又場內心諗做乜鳩
報駕院不如唔好撚學拎舊錢去搭的士算啦
第一堂就坐駕駛座踩油揸軚先係學車

利申,跟鏗x,1,2 一take pass

我諗除非對車零認識,即係連軚盤係乜都唔知,否則理論堂係多餘
唔明點解會去駕院考 我果時考10000鬆啲已經夠我考到兩次 兩次都係求鳩其搵街師傅 我覺得其實好講自己揸車個感覺捉得好唔好 師傳都係輔助性質
9400埋單
觀駕van一take

萬二 十七定十八堂

一開始見到女人教 呆左

元朗?聽過人講元朗個惡女人教出來d學生合格率係高d

係駕駛學院遇到hea 師傅真係要投訴,唔同師傅教真係差好遠

果時教我嗰個阿叔勁嚴
我近期返屋企都仲見到佢hi咗聲

係元朗

個條八婆真係惡到而家仲記得佢把聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞