奉勸大家學車一定一定唔好去香港駕駛學院

259 回覆
568 Like 26 Dislike
報駕院正傻仔
俾你一take pass都唔夠膽出街揸啦

所以以後想考咩牌教好教決定跟出面算
果陣學到第三日就揸出街啦喎,不過駕院較貴又少堂就真嘅,但你話呃鐘同唔出街拖進度我就冇試過
見你都舞得掂間車,做到泊位果d , 通常好快出街
果陣學到第三日就揸出街啦喎,不過駕院較貴又少堂就真嘅,但你話呃鐘同唔出街拖進度我就冇試過

根本係樓主手車唔掂唔敢比佢出街

我講出事實, 佢就屌鳩我話我打手, 心諗, 我幫邊個做打手

26香駕表示幾好

26香駕表示幾好

26都係自學同多練習嫁啫
講左好多次on9先報駕院

好明顯係樓主手車有問題😂

好撚好笑呀屌你老母
得閒就上山拜多啲老豆老母啦打手孤兒仔

打手要用埋分身真係鄧你悲哀啦死野仔

所以以後都唔會再去
你pass 左 佢會叫你比8千銀上果個咩金牌路路通
完全係痴鳩撚線
但我係1 tick pass
個師父真係好hea 下下要問先講

所以以後都唔會再去

你pass左咪唔洗再去囉
駕院已經特別易考
唔岩聽就叫人拜山話人開分身
電單車呢
你pass 左 佢會叫你比8千銀上果個咩金牌路路通
完全係痴鳩撚線
但我係1 tick pass
個師父真係好hea 下下要問先講

十個有八個都係咁架啦
電單車呢

駕院有私家鈄路
係方便d
利申打手分身

所以以後都唔會再去

你pass左咪唔洗再去囉
駕院已經特別易考
唔岩聽就叫人拜山話人開分身

駕院唔係易好多 加上啲師父同教導方式垃撚圾 堂又少 所以都好撚多人肥
我hksm 1take pass 但有fd想報都叫佢地唔好 因為真係好呃錢 我只係抽到個好阿sir用心教先pass到 間野堂又少又收得貴
我一開始唔知外面點報先去hksm

Hksm
其實學車好大程度睇自己
左右不分搵邊個教都死
本身方向感空間感好好
基本上淨係教你打燈轉波望盲區
師傅就點都有好有唔好
出去搵師傳咪一樣可以被人呃鐘
我hksm 1take pass 但有fd想報都叫佢地唔好 因為真係好呃錢 我只係抽到個好阿sir用心教先pass到 間野堂又少又收得貴
我一開始唔知外面點報先去hksm

Hksm

hksm係好撚貴
係手續幫你搞哂同有個私家場咁解
師傅好唔好呃唔呃鳩你鐘
都係睇你造化
岩呀,我5月肥左而家要排到12月先有期再考(已經打尖)仲要幾5千幾,前後差唔到成兩皮野,排期又耐。

如果急住要個車牌搵食真係食得屎
駕院條路試係世界級黎嫁wo
完全冇任何突發野發生,衰d講句,冇學過車都pass到佢條路線la
我學緊
9堂,第一堂就揸出街
不停練斜路開車->調頭泊位->出街
一堂個半鐘 loop到4,5次
係咪你個師傅問題咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞