奉勸大家學車一定一定唔好去香港駕駛學院

259 回覆
568 Like 26 Dislike
我TOTAL比左9000 就一take pass
貴出面少少la, 但易考好多

咁平ga...唔係起碼都5粒數字咩?

幾年前了
9400埋單
觀駕van一take
試過呀蛇上堂成日恰眼訓,要叫醒佢先知行邊條線

如果報呢個呢?有無巴絲可以比d意見?

小心姓黃某cfu , on9 的。 一定要轉

之前有post講過,姓黃,肥肥地,阿叔,講野聲大大

謝謝你

如果報呢個呢?有無巴絲可以比d意見?

小心姓黃某cfu , on9 的。 一定要轉

之前有post講過,姓黃,肥肥地,阿叔,講野聲大大

謝謝你

直頭咪鬼揀呢 d ,出面無人肯教你咩?

駕院都叫買條路線,呢 d 又唔係易左,但師父一樣閪,揾朋友介紹好過
元駕無補鐘1 take pass
第二堂就已經出街
幾有心機教
有fd學車我都會叫佢去駕院

屌,你班fd 識著你真係慘

成班文盲打手起度屌樓豬廢又剩
樓豬根本從來無話到自己係個底好又勁
佢只不過係話香港駕駛學院呃鳩佢鐘,錢同場外既堂
定還是真係有打手入左黎起度護主呀
利申幾年前起駕院上過都衰過
起出面學完就pass左
大家點睇觀駕油塘

都係垃圾
第二堂就已經出街
幾有心機教

根本係邊到學都好考完之後唔揸返一排操熟手車出到黎揸一樣係炸彈
見你廢咪唔敢俾你渣出街囉, 依個年代仲考棍, 啲師傅唔問都知你係為逞強既mk仔😂

咁係咪考得棍嘅全部都係mk仔?
第二堂就已經出街
幾有心機教

根本係邊到學都好考完之後唔揸返一排操熟手車出到黎揸一樣係炸彈

咪係,個個新牌第一次揸都會淆啦
觀駕
平又正
阿sir都冇心教既
有試過訓左20分鐘我冇理佢當租車自己渣考試路線
觀駕
平又正
阿sir都冇心教既
有試過訓左20分鐘我冇理佢當租車自己渣考試路線

*有心教

成班文盲打手起度屌樓豬廢又剩
樓豬根本從來無話到自己係個底好又勁
佢只不過係話香港駕駛學院呃鳩佢鐘,錢同場外既堂
定還是真係有打手入左黎起度護主呀
利申幾年前起駕院上過都衰過
起出面學完就pass左

我就覺得怪怪地
似係樓豬啲基本野太廢唔敢叫佢出街
正常幾堂就已經同你講出街
沙田駕院利申
如果自己搵私人教車師傅 ,考車之前係未要自行去運輸處報 路票$510 及學牌$548 先?

而駕駛學校就佢地幫你搞埋?
黎緊上第三堂渣出街
利申元朗駕院
一堂唔係45分鐘咩
我就盡量兩堂兩堂咁上 慳d拎車同泊車既時間
頭兩堂 場內繞圈上斜停車開車 泊位
第三堂掉頭
第四五堂出街
有時係蝕幾分鐘 不過有時都ot左
想考電單車牌
有冇巴打有好介紹
我第二堂就出街了喔,係米你book著啲唔出得街嘅時間?我試過有兩堂係唔出得街,搞到要喺室內練泊車 ,好似旺角咁要等位
一堂唔係45分鐘咩
我就盡量兩堂兩堂咁上 慳d拎車同泊車既時間
頭兩堂 場內繞圈上斜停車開車 泊位
第三堂掉頭
第四五堂出街
有時係蝕幾分鐘 不過有時都ot左

55分鐘好似係非智專
堂堂都唔同師傅 人哋點知你進度係點
平幾百蚊都不了

利申年頭考咗
同你一樣都係兩堂兩堂咁上
第三堂打後有得出街 不過都會留番10-15分鐘練泊位掉頭
堂就肯定唔夠㗎啦 考到個P自己再出去搵人補鐘啦
駕院又唔覺特別易啵
乜元駕條宏業東好易咩
我非智專
仲要冇上佢個模擬班
第一堂上到去連咩制打咩制都未識
但佢教完我叫我係場入面揸左2個圈就比我出去
可能我係夜晚9點仲要鴨脷洲出面冇車掛
其實係你廢pass唔到啫

利申 駕院棍波一tand pass
駕院一次passed, 不過真渣一定要再操
點解會9千幾咁平既
上網睇駕院都好似要5位數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞