奉勸大家學車一定一定唔好去香港駕駛學院

259 回覆
568 Like 26 Dislike
無論街cfu定駕院都呃人㗎啦,係香港學車係咁

最足鐘我估觀駕
因為有班part time師傅 果班唔敢太hea 當有d都hea hea地 不過油塘難考 都畀d心落去教你

觀駕其實係另一間駕駛學院,之不過冇專用考線唔止,仲要考油塘,真係差好遠
第一堂做完泊車掉頭 第二堂就出
有冇諗過自己問題 定你c fu 係on9 ge
學撚到咁上下已經有意見書叫你寫 你又有冇寫個問題出黎呀
見你廢咪唔敢俾你渣出街囉, 依個年代仲考棍, 啲師傅唔問都知你係為逞強既mk仔😂

一聽就知你無考過車,一係就考過棍但肥佬既on9仔

條垃圾仲笑鳩我
原來只係一個考都未考過既孤兒仔
借連登黎搏存在感
痴線,啲堂full到一個月至有一堂,但兩個月後就考路試
點搞
我出面學完,fail,入左駕院補鐘,星期三考....
有無聽講過個惡女人姓咩架?🤗
[quote]9400埋單
觀駕van一take
試過呀蛇上堂成日恰眼訓,要叫醒佢先知行邊條線

萬二 十七定十八堂

一開始見到女人教 呆左

但佢又教得幾好 堂堂係咁狂插我

最後一take pass (棍van)

元朗?聽過人講元朗個惡女人教出來d學生合格率係高d

係駕駛學院遇到hea 師傅真係要投訴,唔同師傅教真係差好遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞