香港獨立從來都唔代表係民主

274 回覆
397 Like 53 Dislike
屌你老母

國民黨訓政

法國大革命雅各賓派

食屎啦

全斗煥鎮壓光州赤色份子

如果唔行軍政府獨裁統治點鎮壓班共產黨既第5縱隊
如果香港可以獨立到 適量既獨裁係可以接受
屌你老母

國民黨訓政

法國大革命雅各賓派

食屎啦

全斗煥鎮壓光州赤色份子

如果唔行軍政府獨裁統治點鎮壓班共產黨既第5縱隊
如果香港可以獨立到 適量既獨裁係可以接受

如果真係獨立到都已經係同中共講掂數啦.
本post五毛
1JR
2Redbaron
3民國復興

樓主國民黨呢?照你意思!

我國民黨又點?
本post五毛
1JR
2Redbaron
3民國復興

樓主國民黨呢?照你意思!

我國民黨又點?

我都係支持國軍

但我貼抗戰史就認為佢仇日親共五毛而被攻擊

你無

點解同人唔同玩法?

就算係兩兄弟個命運都未必一樣喇
除非政局有變中共統治力量崩壞
如果唔係港獨成功嘅話 民智應該比而家高好撚多 到時可以認真考慮下考慮下外國嘅健全制度 如果聽日就港獨成功 行新加坡嗰套有何不可?
港獨狗好撚恐怖

第一批就清算你呢啲賣港五毛先
咁辛苦獨立到梗係極權撚廢老
日本出名財閥政治,選黎選去都係同一批人,分分鐘民主程度衰過依加香港

依啲根本唔叫「民主」
只係「有選舉」
大部分「民主」國家都係
因為佢地只係跟風俾個選舉塞住你把口
最後都係向勢力、財團傾斜
「主」都唔係人人平等力量
瑞士、北歐先係以人為本
真正為個意念而做

同意,民主選舉 不是 真民主
咁我一定要堅決反對本土港獨,我唔想香港變到新加坡咁

咁好似港英咁好唔好
定係你淨係想投票選下總統

真正民主係下而上,而唔係上而下,更加唔會係新加坡家長式统治。本土/港獨奪權之後,仲獨裁過中共,咁我點解要支持你地?

Agree
咁我一定要堅決反對本土港獨,我唔想香港變到新加坡咁

咁好似港英咁好唔好
定係你淨係想投票選下總統

真正民主係下而上,而唔係上而下,更加唔會係新加坡家長式统治。本土/港獨奪權之後,仲獨裁過中共,咁我點解要支持你地?

Agree

當年蔣公都係咁做先保得住台灣省,中華民國咋
情願佢獨裁都起碼係為返香港人
唔似依家為支共懶民主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞