熱血城邦集體攻擊盤菜瑩子事件懶人包

306 回覆
78 Like 8 Dislike
支持毓民
唔支持私怨上腦嘅城邦清算派同某d熱狗
日日開post引罵戰真係你唔厭我都煩
屌你老母成班本民青症又係度食熱狗
呢條100毛騎牆女幫完熱普城 仲痴埋過青症班狗度 根本抵撚死
成班高登連登仔見條女有塊西就係度幫住哂

我想知,佢點「幫完熱普城」?

九月果排佢fb有講過支持熱普城

咁係咪無論熱普城做過乜都要撐先唔反骨?
時間不同,做過乜,表現如何都可以衡量支持唔支持落去。
點可以因爲佢支持過,都係一個攻擊既point?
我投票果排都好支持熱普城。
選舉後,黃洋達話自己熱血公民由零變一席,那怕毓民失去一席,佢都無灰心。我都覺得好好。
但唔夠幾日,佢旗下熱狗四出話要清算,見人就咬,我仲點支持落去?
喂喂喂,樓上紅色個傻鳩,宜家熱狗仲有幫100毛賣廣告架

小妹你真係好撚煩
喂喂喂,樓上紅色個傻鳩,宜家熱狗仲有幫100毛賣廣告架

……今次真係駁唔到

我想知,佢點「幫完熱普城」?

九月果排佢fb有講過支持熱普城

咁係咪無論熱普城做過乜都要撐先唔反骨?
時間不同,做過乜,表現如何都可以衡量支持唔支持落去。
點可以因爲佢支持過,都係一個攻擊既point?
我投票果排都好支持熱普城。
選舉後,黃洋達話自己熱血公民由零變一席,那怕毓民失去一席,佢都無灰心。我都覺得好好。
但唔夠幾日,佢旗下熱狗四出話要清算,見人就咬,我仲點支持落去?

同人講時間 其實你有無睇無袋堂幾時看化城邦論嘅不堪呀

又開始想轉移視線去盧斯達到

真風趣 你咁講依件事都唔應該討論關陳雲雙黃熱狗葉政淳

熱狗城邦搞盤菜,有個當事人唔講走去講個外人自己d野,一定唔係想轉移視線啦
熱狗仲想將葉政淳同盧斯達擺埋一齊不過俾我cap曬圖啦喎,葉狗自己都係上網食盤菜既兇手之一,人地盧斯達講乜都起碼冇份搞盤菜先
有單兇殺案係度,唔討論殺人同被殺果個,走去評論陪審團

熱狗城邦搞盤菜,有個當事人唔講走去講個外人自己d野,一定唔係想轉移視線啦

Hehe
咁我地只係討論個雙重國籍page 同盤菜好啦

Hehe
咁我地只係討論個雙重國籍page 同盤菜好啦

又扮野想幫葉狗甩身啦

都係依位巴打心水清
咁希望大家唔好拉埋成個城邦派同熱狗黎講啦
熱狗唔係好鍾意講葉狗唔係熱血既人咩
做咩成日想幫人解圍

都係依位巴打心水清

七個差佬唔關警隊事
熱狗到呢一刻俾我CAP曬圖仲想扮無辜,冇用架,一係你就執家法清算葉政淳、Edward Ho、陳雲,如果唔係即刻成個黨藏污納垢互相包庇,同差佬一坦膽

都係依位巴打心水清

七個差佬唔關警隊事

係咪有啲比喻不倫呢用紀律部隊比
d熱狗真係好撚仆街
唔好有野得罪佢地
起你底 殺你全家都做得出

都係依位巴打心水清

七個差佬唔關警隊事

熱狗最正直邊會冇紀律,定係你想講佢地唔正直冇紀律?
皇天擊殺!YOU ARE DEAD!
青症先私怨上腦

七個差佬唔關警隊事

我唔係紀律部隊所以我無紀律
慘啦我一啲紀律都無
以前非建制嘅政黨最多咪得泛民同激進派
而家啲非建制已經亂到完全分唔撚到邊個打邊個
on99

七個差佬唔關警隊事

我唔係紀律部隊所以我無紀律
慘啦我一啲紀律都無

話熱狗唔正直,快d去葉政淳座頭到跪地悔改啦
青症先私怨上腦

出現了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞