熱血城邦集體攻擊盤菜瑩子事件懶人包

306 回覆
78 Like 8 Dislike
屌熱狗就公道
屌青政就私怨
新壇大家習慣下

又被人迫害

青政KOL們會又比人迫害

仲有面走入黎

又被人迫害

青政KOL們會又比人迫害

仲有面走入黎

成班都on撚9
個廢page 得個百幾人睇
盧思達突然share 出黎係咩動機先

如果盧思達當盤菜係fd
用常理你都唔會公開你朋友唔好的一面啦

再者成件事有灑時間有灑部署
好明顯就有班人搞事啦

而係本土派的世界
盤菜跟本無利用價值
城邦派透過攻擊一個無政治影響力的人吧撚

我講反又一定成班人話我熱狗
不如公道去睇一件事 話人熱狗個班自己都唔知咩來頭啦

我同你睇法好接近、我只想大陸仆街既人
唔係咩政黨

主謀搞人果個唔講,走去講盧斯達反駁既動機,真係眼光獨到
成班都on撚9

如果盧思達當盤菜係fd

好明顯就有班人搞事啦

而係本土派的世界
盤菜跟本無利用價值

唔係咩政黨

你自己都一副看透世事既心態
成班都on撚9

如果盧思達當盤菜係fd

好明顯就有班人搞事啦

而係本土派的世界
盤菜跟本無利用價值

唔係咩政黨

我既心態會影響到熱狗係咪俾人屈
成班都on撚9

如果盧思達當盤菜係fd

好明顯就有班人搞事啦

而係本土派的世界
盤菜跟本無利用價值

唔係咩政黨

唔關事,首先,黃洋達黃郁民我都唔鍾意佢地做野手法
然後咩廢雙國藉既人FB.佢地好明顯係隊唔到主席但又要忠於佢地個名
所以要轉向目標,但人地係個女人又唔係成日講政治果D
攻擊佢嬴左之後又當嬴左係唔係咁
所以我睇到各政各黨好易比人打亂
只要有人無限分身又無限次轉黨一路拎証據鳩UP
大家就會互相打黎打去,真係各政各黨係我眼中都好脆弱
係咁
成班都on撚9

如果盧思達當盤菜係fd

好明顯就有班人搞事啦

而係本土派的世界
盤菜跟本無利用價值

唔係咩政黨

唔關事,首先,黃洋達黃郁民我都唔鍾意佢地做野手法
然後咩廢雙國藉既人FB.佢地好明顯係隊唔到主席但又要忠於佢地個名
所以要轉向目標,但人地係個女人又唔係成日講政治果D
攻擊佢嬴左之後又當嬴左係唔係咁
所以我睇到各政各黨好易比人打亂
只要有人無限分身又無限次轉黨一路拎証據鳩UP
大家就會互相打黎打去,真係各政各黨係我眼中都好脆弱
係咁

宜家係葉政淳同成堆熱派kol有份響應單野,而黃氏夫婦無阻止甚至乎幫手轉移線視打個反擊既人
嘩屌,原來香港建唔到國,就係因為有條女喺Facebook度share啲輔仁嘢
嘩屌,原來香港建唔到國,就係因為有條女喺Facebook度share啲輔仁嘢

罪大惡極
嘈到2046都未嘈完
睇完成個post ,一句都睇唔撚明
個d咩將軍咩公主係乜撚野黎
咁撚似我細個係學校話邊個係邊個老婆,契哥契妹契老豆....
支持毓民
唔支持私怨上腦嘅城邦清算派同某d熱狗
日日開post引罵戰真係你唔厭我都煩

都唔知班友重係到spin乜鬼
當日好彩毓民普羅果邊重有理性支持者無跟班熱狗走去奧樂蜜C個page撥火搞事,
有d好心屌醒你班清算派就應該收手喇
次次拎個所謂鬼page做擋箭牌扮路過like&share下面撥火製造輿論以為好好玩,點知今次民意無企你果邊比人反翻轉頭
公道講唔關鄭松泰既熱血公民唔應該一竹竿打一船人,上次毓民心腹Marco辭職單野都屌過喇,
根本係親黃達夫婦果班熱時主持、葉狗青城三國人、重有下面親黃達派死忠先鐘意搞風搞雨fb打飛機當毓民無到
熱狗輸撚左就清算到依家,依家連唔關事既都清算埋一份
不過盧斯達個反骨仔都唔係咩好野
支持毓民
唔支持私怨上腦嘅城邦清算派同某d熱狗
日日開post引罵戰真係你唔厭我都煩

都唔知班友重係到spin乜鬼
當日好彩毓民普羅果邊重有理性支持者無跟班熱狗走去奧樂蜜C個page撥火搞事,
有d好心屌醒你班清算派就應該收手喇
次次拎個所謂鬼page做擋箭牌扮路過like&share下面撥火製造輿論以為好好玩,點知今次民意無企你果邊比人反翻轉頭
公道講唔關鄭松泰既熱血公民唔應該一竹竿打一船人,上次毓民心腹Marco辭職單野都屌過喇,
根本係親黃達夫婦果班熱時主持、葉狗青城三國人、重有下面親黃達派死忠先鐘意搞風搞雨fb打飛機當毓民無到

強姦疑犯去左邊
強姦疑犯去左邊

熱狗搞到冇嘢好搞,遲啲睇搞埋國屍,碌撚,搞埋蟲太。

[size=9]一地花生[/size=9]
熱狗搞到冇嘢好搞,遲啲睇搞埋國屍,碌撚,搞埋蟲太。

[size=9]一地花生[/size=9]

後兩者有機會,國屍一定唔會

罪大惡極

清算埋我啦
咁撚柒小事都好搞鳩人
班KOL以為自己好撚大影響力,搞嚟搞去咪又係圍爐
學黃毓民話齋咪上網搞咁多嘢好過啦

利申:投陳雲,一直睇唔過眼班熱狗KOL
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞