熱血城邦集體攻擊盤菜瑩子事件懶人包

306 回覆
78 Like 8 Dislike

你點推論出黎
我想講嘅係 你覺得一個人有過失 有第二個人殺左佢 其他人就入哂你數

Share唔代表支持

都話左share咩post係重點
屌你

Share左話盤菜瑩子犯下左死罪,罪無可恕囉,乜你冇睇文咩?
定係你以為佢share篇野係同一開始果篇係兩篇野黎

熱狗唔睇文定唔識字呀?
你見佢嘅言論,同埋跟佢有互動嘅都係輔仁朋黨、容癌、賤種仇思達等本文青政狗,剩喺佢個page不斷咁share輔狗啲post就已經係死罪。一面靠住本土概念搵食,一面幫本文青政吸納偽獨派新血。用負面解讀嘅潮流現象吸引憤青係輔仁嘅既定策略,隻臭雞就係佢哋手上一隻重要棋子。你仲話佢唔抵撚死? 要不斷咁唱衰佢等佢個朵臭咗就唔使旨意再搵到食。

share出黎一定唔係叫人搞佢啦
唔好下下熱普城,來來去去係熱血同城邦班垃撚圾,加埋嗰兩公婆係到搞事,大部分普羅支持者根本唔會理網上呢啲飛機嘢,唔好陀衰普羅嗰名

普羅無畫清界線,就當默認支持,有咩好講。

事實普羅真係冇支持,毓民仲屌鳩過葉政淳條撚屌搞盧斯達,入埋佢地數真係唔公道
Content onto your toenails up

Share唔代表支持

屌你

Share左話盤菜瑩子犯下左死罪,罪無可恕囉,乜你冇睇文咩?

無搞錯到
我嘅理解係 個post係話因為盤菜有得失 故遭到清算係合情合理
但點樣清算?有好多方法咖喎
可以寫文 可以去佢ac洗版 可以好似依咖咁 去佢代言page整鳩佢 再嚴重啲恐嚇佢
每個方法都有程度上同效果上嘅唔同
咁樓主到底係想討論盤菜有無缺失 定 依次一星行動係咪過火先 睇你嘅post嘅資料又似乎係後者喎 如果係後者 關葉政淳佢地春事咩,選擇咁嘅清算方式又唔係佢

Share唔代表支持

屌你

無搞錯到
我嘅理解係 個post係話因為盤菜有得失 故遭到清算係合情合理
可以寫文 可以去佢ac洗版 可以好似依咖咁 去佢代言page整鳩佢 再嚴重啲恐嚇佢
咁樓主到底係想討論盤菜有無缺失 定 依次一星行動係咪過火先 睇你嘅post嘅資料又似乎係後者喎 如果係後者 關葉政淳佢地春事咩,選擇咁嘅清算方式又唔係佢

你見佢嘅言論,同埋跟佢有互動嘅都係輔仁朋黨、容癌、賤種仇思達等本文青政狗,剩喺佢個page不斷咁share輔狗啲post就已經係死罪。一面靠住本土概念搵食,一面幫本文青政吸納偽獨派新血。用負面解讀嘅潮流現象吸引憤青係輔仁嘅既定策略,隻臭雞就係佢哋手上一隻重要棋子。你仲話佢唔抵撚死? 要不斷咁唱衰佢等佢個朵臭咗就唔使旨意再搵到食。

咁都叫冇方法,熱狗又係度死撐砌詞狡辯,挑戰常識,返去食屎啦
寫到明「要不斷咁唱衰佢等佢個朵臭咗就唔使旨意再搵到食。」都可以叫冇講清楚
一個post就睇到熱狗點樣砌詞狡辯、挑戰常識、雙重標準,原來同左膠一樣
熱狗仲係唔明之前輸啲咩
熱狗仲係唔明之前輸啲咩

本來正正常常4年後又一條好漢
可惜佢地就係輸唔正常
Facebook有三國人物話個post多圖少字低質,高登個純文字零證據timeline一定最高質啦
熱狗仲係唔明之前輸啲咩

本來正正常常4年後又一條好漢
可惜佢地就係輸唔正常

難d喎
如果毓民個d高層再唔叫下面d細收聲只怕仲有排內鬥 (eg 堂主 vs 城邦派)
到時睇怕可能又分裂
而且就算而家熱時同熱血公民分開黎搞
街外人對熱血呢個牌頭既印象都係9達多 仲未計9達形象差到仆街
除非真係好認真係呢4年洗到底 如果唔係好難推到人入去立會 (泰博入到 個人認為因為佢係所有熱狗中最唔熱狗個個 所以先吸到本身熱狗個班同偏溫和本土至少部份泛民既票)

鳩達自己都講明要清算,根本上樑不正下樑
上面隻紅字熱狗做乜撚
收斂下啦你班撚屌 輸完到依家就快過年都仲係咁不停咬人 投左熱狗既我都俾你地d屌票行動屌走埋
稍為有少少政治智慧都知 未撚起朵就要點頭擺尾 選民先係大晒
熱狗搞到本土派支離破碎都算 我認同你地真係純正本土 咁顧下自己組織形象壯大勢力又唔識
少少胸襟又冇 人都DQ晒仲玩圍爐私怨
不停幫自己倒米加阻人睇post屌爛人飯碗etc.
利申 俾你班友係隔離登洗版洗到焗住做港豬一排 講既野outdated多多諒解
呢d批鬥行為同中共真係冇分別

九月果排佢fb有講過支持熱普城

咁係咪無論熱普城做過乜都要撐先唔反骨?
時間不同,做過乜,表現如何都可以衡量支持唔支持落去。
點可以因爲佢支持過,都係一個攻擊既point?
我投票果排都好支持熱普城。
選舉後,黃洋達話自己熱血公民由零變一席,那怕毓民失去一席,佢都無灰心。我都覺得好好。
但唔夠幾日,佢旗下熱狗四出話要清算,見人就咬,我仲點支持落去?

同人講時間 其實你有無睇無袋堂幾時看化城邦論嘅不堪呀

你戇撚柒鳩?
我講條女,你同我講無代糖?

九月果排佢fb有講過支持熱普城

咁係咪無論熱普城做過乜都要撐先唔反骨?
時間不同,做過乜,表現如何都可以衡量支持唔支持落去。
點可以因爲佢支持過,都係一個攻擊既point?
我投票果排都好支持熱普城。
選舉後,黃洋達話自己熱血公民由零變一席,那怕毓民失去一席,佢都無灰心。我都覺得好好。
但唔夠幾日,佢旗下熱狗四出話要清算,見人就咬,我仲點支持落去?

同人講時間 其實你有無睇無袋堂幾時看化城邦論嘅不堪呀

你戇撚柒鳩?
我講條女,你同我講無代糖?

要轉移視線丫搏和嘛

Share唔代表支持

屌你

無搞錯到

咁都叫冇方法,熱狗又係度死撐砌詞狡辯,挑戰常識,返去食屎啦

駁唔到了

熱狗又開始出垃圾post洗板
熱狗癌上腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞