熱血城邦集體攻擊盤菜瑩子事件懶人包

306 回覆
78 Like 8 Dislike
一班烏合之眾

毫無建樹
好明顯 反熱狗先係真理

熱狗亂咁批鬥人?唔反佢唔通支持佢地繼續文革式批鬥?

親中親到傻左呀?學埋中共D批鬥文化…
我都懶撚得理班友做乜

好似唔做小動作唔安樂咁

本土派點解會有呢d人存在
葉政淳咪「發明」食熱狗呢隻字個條友囉
明明係假嘅都當係真嘅 自己出埋文話「我Post得上黎,係真假定係假嘅我都唔會負責」,大家仲好似執到寶咁
我覺得如果要話邊個真係「鬼」嘅話,佢就真係最似,從來無建樹,但係周圍亂咬野同埋恃住自己有少許影響力上面瘋狂破壞本土派

你又知假
仲唔撚明?你要反熱狗 就去熱狗個地盤 直接屌皇上呀 乜春葉仔呀 而唔係狗衝畀五星 /唔係剩係屌熱狗嗰邊 呢啲叫支持盤菜 唔係叫反熱狗
邊個先係以為自己係真理?明明你哋自己先係典型港豬騎牆派 風向反100毛就屌100毛 風向反熱狗就屌熱狗 你哋跟風向跟到自己知企位矛撚哂盾呀 我初頭以為熱狗戇尻 原來反熱狗班人仲戇尻
我已經完全放棄留意呢d野
原本我都幾支持熱血,而家愈睇愈反感

利申,撐民族黨,青政好柒,熱狗私怨上腦

+1
熱城真係一個負資產黎
仲唔撚明?你要反熱狗 就去熱狗個地盤 直接屌皇上呀 乜春葉仔呀 而唔係狗衝畀五星 /唔係剩係屌熱狗嗰邊 呢啲叫支持盤菜 唔係叫反熱狗

獨裁到連反對既人做乜都想控制?

總之熱狗想文革式批鬥人,而家大家就係齊心合力阻止到。
你理得人係想撐盤菜定反熱狗~
經過呢單野之後 已經unfollow左熱狗 無撚聊,以為自己就係真理

屌人唔出聲,咁你唔屌 劉德華 張學友無表態
經過呢單野之後 已經unfollow左熱狗 無撚聊,以為自己就係真理

宜家屌埋盧思達
話屌左佢咁耐唔出聲
到宜家屌盤菜先出聲 有咩意圖

屌 好撚多個屌字
我打出黎都覺得累贅

宜家屌埋盧思達
話屌左佢咁耐唔出聲
到宜家屌盤菜先出聲 有咩意圖

屌 好撚多個屌字
我打出黎都覺得累贅

應該係患左被害妄想症

發生妄想症的人,往往有著特殊的性格缺陷,如主觀、敏感、多疑、自尊心強、自我中心、好幻想等。這通常與病人童年時期受過某些刺激,缺乏關愛,缺乏與人建立良好的人際關係,或是曾經親身受到極端的身體,情緒,精神,心理上的虐待等有關。
班熱狗嘅行為同五毛有咩分別?
熱狗幾似紅衛兵喎
不斷批鬥
不斷抹黑
重要課金
真係弱智同邪惡的化身
高登仔唔係最撚憎100毛咩 靠抄高登上位嘅臭雞冇人屌?司x夾帶就追住嚟屌?因為佢前面有塊西?我屌你老母 係啵 呢度係連登

對事不對人
邊個先係以為自己係真理?明明你哋自己先係典型港豬騎牆派 風向反100毛就屌100毛 風向反熱狗就屌熱狗 你哋跟風向跟到自己知企位矛撚哂盾呀 我初頭以為熱狗戇尻 原來反熱狗班人仲戇尻

對事不對人

"風向反100毛就屌100毛 風向反熱狗就屌熱狗"-->

係100毛錯就屌100毛 ,熱狗錯就屌熱狗

教主仲係好錫堂主

有少少擔心教主比青城派攻擊
好心講下道理講下邏輯啦
大家有眼睇嫁
要亂屌亂撐咁我不如直接支持共產黨
定還是你地根本想做第2個共產黨

皇乜撚野上,柒頭黃洋達就柒頭黃洋達啦
又有打手引罵戰
大家唔好上當
咁都可以俾人屈熱狗 連登仔真仔好撚低質 由始至終 利用高登上位係事實 當初喺高登人人喊打都係事實 唔會因為熱狗對佢做過咩事而改變 明明高登反緊100毛 嚟到連登無啦啦個風向可以轉到屌熱狗
反熱狗反上腦喺你哋 騎牆搬嚟搬去都係你哋 為咗屌熱狗可以去到幾盡 個風向反熱狗反反反反到個立場都轉撚埋 反到撑盤菜咁 我再問多次 如果出面有個post屌100毛 你哋會唔會精神分裂

兩邊黑社會打交, 因為之前我地批評開黑社會A, 今次就一定要企晌黑社會B果邊, 如果唔係就別有用心, 嗯嗯, 明白了.

對事不對人

熱狗個腦永遠二元化所有野

痴撚線我係憎一百毛抄橋

不過更加憎你班撚屌 根本無衝突

何況係件事上面熱狗係發癲咬人喎

對事不對人

熱狗個腦永遠二元化所有野

痴撚線我係憎一百毛抄橋

不過更加憎你班撚屌 根本無衝突

何況係件事上面熱狗係發癲咬人喎

Agger 咪以為大隻紅字再扣到高登連登就以為自己有道理啦
好簡單講句
我自己一定偏向想批評熱狗多過本民青
因為係我心目中熱狗真係乞人憎太多基於做左太多衰野
所以我係好少參與批評本民青但唔會阻人批評
唔似得有D蛋散一有POST批評熱狗就拉埋本民青黎講
我同樣都唔會下下一有批評本民青POST就拉埋熱狗講
但就算批評熱狗都只會就證實左既事黎批評
所以笑黃洋達個張笠水既GIF我係完全冇理過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞