熱血城邦集體攻擊盤菜瑩子事件懶人包

306 回覆
78 Like 8 Dislike
反欺淩。
算啦總有D咁ON9既人以為原來屌過一次果條友下次再讚佢就係精神分裂,明明係逐次計數,對事唔對人,咁其實如果熱狗會變好我都會讚,不過又會比呢類ON 9話精神分裂
當初容癌搞鳩你熱普城,你就屌鳩梁天琦唔禁停容狗,縱容朋黨搞事

今日你葉政淳搞鳩堂主,你就話假ac/亂入熱普城數,喂你個龍門去左邊呀?

成日都話教主睇人唔叻比後生仔起佢飛腳,計我話佢睇人最失敗個點咪就係落左搭惹左你班城邦痴線佬黎騎劫左佢今次選舉囉
呢個POST比堂主引用左
吾系甘牙? 因為靠抄高登而上位 依家賺到笑 仲代言乜乜柒柒 咁佢代言啲咩都係畀一星有咩問題 點解要spin去政治本土 仲要因為咁而搞到要撑佢?邊撚個喺度搬龍門呀 屌你老母 如果出面有個 post屌一百毛 你哋會唔會精神分裂?真心想知

屌一百毛垃圾,同搞鳩佢旗下員工有分別喎。
老麥垃撚圾,專出無營養食物,咁我係咪因為咁去屌佢個經理?
咁在意人地屌佢
熱狗幾時收皮
當初容癌搞鳩你熱普城,你就屌鳩梁天琦唔禁停容狗,縱容朋黨搞事

今日你葉政淳搞鳩堂主,你就話假ac/亂入熱普城數,喂你個龍門去左邊呀?

成日都話教主睇人唔叻比後生仔起佢飛腳,計我話佢睇人最失敗個點咪就係落左搭惹左你班城邦痴線佬黎騎劫左佢今次選舉囉

這就是熱狗,btw恭喜牛師父走得甩
葉政淳咪「發明」食熱狗呢隻字個條友囉
明明係假嘅都當係真嘅 自己出埋文話「我Post得上黎,係真假定係假嘅我都唔會負責」,大家仲好似執到寶咁
我覺得如果要話邊個真係「鬼」嘅話,佢就真係最似,從來無建樹,但係周圍亂咬野同埋恃住自己有少許影響力上面瘋狂破壞本土派

你又知假

你呢句都多餘
咁世界上有冇神你都100%證實唔到係假架啦
咁我宜家話陳雲暗中有個GROUP屌緊毓民又得唔得呀
跟住又同你講你又知一定係假?
宜家講緊個證據參考價值大唔大呀
已經放棄咗班私怨皇天擊殺撚
高登仔唔係最撚憎100毛咩 靠抄高登上位嘅臭雞冇人屌?司x夾帶就追住嚟屌?因為佢前面有塊西?我屌你老母 係啵 呢度係連登

憎100毛同啲人搞鳩盤菜有關係咩

一件事還一件事。。。唔好諗住混淆視線
我已經完全放棄留意呢d野
原本我都幾支持熱血,而家愈睇愈反感

利申,撐民族黨,青政好柒,熱狗私怨上腦

細既都算
但陳秀慧真係好好好好好趕客
幾時可以交返個大權出黎

掉轉講咪一樣

根本不嬲都係咁入數,只不過睇你企邊邊,無謂攬住道德高地話邊個點樣做唔啱

今次係有人借題發揮姐,結果平時睇城邦派唔順眼既順便出埋黎

掉轉講咪一樣

根本不嬲都係咁入數,只不過睇你企邊邊,無謂攬住道德高地話邊個點樣做唔啱

不嬲咁入數咁你陳秀慧就咪扮無辜啦 葉政淳,陳到,就連陳雲都講過要復仇啦,我自己唔搞私怨,但你玩得既就唔好雙重標準啦
跟本10個有9個都係藍絲OR地下黨員, 包括果個葉政淳

樓主開post有證據,你既指控又有冇證據?

Hi盧斯達

的確樓主呢個懶人包整得好仔細

教主仲係好錫堂主

有少少擔心教主比青城派攻擊

咪玩啦 玩火咩真係
青城派有咩政治資產可以攻擊教主

Hi盧斯達

其實呢個懶人包好客觀冇咩個人立場剩係CAP哂D圖出黎
不過盧斯達又會比人話引用一個反熱狗人既POST
吾系甘牙? 因為靠抄高登而上位 依家賺到笑 仲代言乜乜柒柒 咁佢代言啲咩都係畀一星有咩問題 點解要spin去政治本土 仲要因為咁而搞到要撑佢?邊撚個喺度搬龍門呀 屌你老母 如果出面有個 post屌一百毛 你哋會唔會精神分裂?真心想知

吾系甘牙你老母咩,屌你老母臭閪
有冇人見過熱狗封殺過保皇黨?

掉轉講咪一樣

不嬲咁入數咁你陳秀慧就咪扮無辜啦 葉政淳,陳到,就連陳雲都講過要復仇啦,我自己唔搞私怨,但你玩得既就唔好雙重標準啦

我咪就係話「無謂攬住道德高地」,又或者你講嘅扮無辜lor

但事實盧思達今次真係反應大wor,盤菜關佢撚事?以前又唔見佢出黎抱不平?定係之前積埋成肚氣今次忍唔住呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞