熱血城邦集體攻擊盤菜瑩子事件懶人包

306 回覆
78 Like 8 Dislike
熱狗癌上腦

搬龍門仲快過左膠
青政垃圾
但熱狗真係好撚黑人憎
日撚日清算 怨婦上身
自己人比人拉比人告都仲掛住去旅行食好西 錢又唔出
周圍咬人

兩邊都死晒佢算
支持民族黨好過

無搞錯到
我嘅理解係 個post係話因為盤菜有得失 故遭到清算係合情合理
但點樣清算?有好多方法咖喎
可以寫文 可以去佢ac洗版 可以好似依咖咁 去佢代言page整鳩佢 再嚴重啲恐嚇佢
每個方法都有程度上同效果上嘅唔同
咁樓主到底係想討論盤菜有無缺失 定 依次一星行動係咪過火先 睇你嘅post嘅資料又似乎係後者喎 如果係後者 關葉政淳佢地春事咩,選擇咁嘅清算方式又唔係佢

你見佢嘅言論,同埋跟佢有互動嘅都係輔仁朋黨、容癌、賤種仇思達等本文青政狗,剩喺佢個page不斷咁share輔狗啲post就已經係死罪。一面靠住本土概念搵食,一面幫本文青政吸納偽獨派新血。用負面解讀嘅潮流現象吸引憤青係輔仁嘅既定策略,隻臭雞就係佢哋手上一隻重要棋子。你仲話佢唔抵撚死? 要不斷咁唱衰佢等佢個朵臭咗就唔使旨意再搵到食。

咁都叫冇方法,熱狗又係度死撐砌詞狡辯,挑戰常識,返去食屎啦

駁唔到了

唔係駁唔到 係你唔明我講緊咩

同人講時間 其實你有無睇無袋堂幾時看化城邦論嘅不堪呀

你戇撚柒鳩?
我講條女,你同我講無代糖?

要轉移視線丫搏和嘛

係我炒左車無跟清楚你講咩
熱狗真係越睇越柒
一有異見就圍插
仲惡過土共

而家入面有反骨仔 唔清算左先點繼續向前行
攘外必先安内 小學生都識啦
柒? 夠你班本民青狗柒 ??

安內就好撚心你地清算左葉狗呢d垃圾癌細胞先啦 on9

有佢地熱狗形象永遠都係垃圾
永遠唔洗選舉會贏到

無搞錯到
我嘅理解係 個post係話因為盤菜有得失 故遭到清算係合情合理
可以寫文 可以去佢ac洗版 可以好似依咖咁 去佢代言page整鳩佢 再嚴重啲恐嚇佢
咁樓主到底係想討論盤菜有無缺失 定 依次一星行動係咪過火先 睇你嘅post嘅資料又似乎係後者喎 如果係後者 關葉政淳佢地春事咩,選擇咁嘅清算方式又唔係佢

你見佢嘅言論,同埋跟佢有互動嘅都係輔仁朋黨、容癌、賤種仇思達等本文青政狗,剩喺佢個page不斷咁share輔狗啲post就已經係死罪。一面靠住本土概念搵食,一面幫本文青政吸納偽獨派新血。用負面解讀嘅潮流現象吸引憤青係輔仁嘅既定策略,隻臭雞就係佢哋手上一隻重要棋子。你仲話佢唔抵撚死? 要不斷咁唱衰佢等佢個朵臭咗就唔使旨意再搵到食。

駁唔到了

係係係,駁唔到就係人地唔明,永遠自己無錯
熱狗真係越睇越柒
一有異見就圍插
仲惡過土共

而家入面有反骨仔 唔清算左先點繼續向前行
攘外必先安内 小學生都識啦
柒? 夠你班本民青狗柒 ??

安內就好撚心你地清算左葉狗呢d垃圾癌細胞先啦 on9

有佢地熱狗形象永遠都係垃圾
永遠唔洗選舉會贏到

一早講左葉狗呢類人一定要死,但熱狗當佢係寶咁攬

無搞錯到

駁唔到了

係係係,駁唔到就係人地唔明,永遠自己無錯

熱狗同左膠一樣永世無錯,錯既係世界
本民青係廢。
但孽正淳更仆街。

我支持熱普,唔支持城。
但如果熱普繼續包庇城邦幫痴線佬,難保會更多人離棄熱普。
清算定批鬥呀?
未得勢就咁
有一日比你負碌建國
咪又係一班土皇帝
清算定批鬥呀?
未得勢就咁
有一日比你負碌建國
咪又係一班土皇帝

華夏帝國=伊斯蘭國
喂喂喂,樓上紅色個傻鳩,宜家熱狗仲有幫100毛賣廣告架

……今次真係駁唔到

班大佬理西得你班低等熱狗跟車太貼

condom

……今次真係駁唔到

班大佬理西得你班低等熱狗跟車太貼

condom

佢地班人雙重標準,永遠都係自己個邊啱曬、其他人有異見就一定立心不良;同4年前清黨有咩分別。
而家咪日日爆出組織不和內閧新聞、黃洋達而家你咪成個你口中不屑的長毛一樣,扮到置身是非之外但又like and share 葉政淳班煽風點火小人 D post。
你係領頭人物就應該停止呢種「清算」行為,唔好再做怨婦,走出網絡。
成班都on撚9
個廢page 得個百幾人睇
盧思達突然share 出黎係咩動機先

如果盧思達當盤菜係fd
用常理你都唔會公開你朋友唔好的一面啦

再者成件事有灑時間有灑部署
好明顯就有班人搞事啦

而係本土派的世界
盤菜跟本無利用價值
城邦派透過攻擊一個無政治影響力的人吧撚

我講反又一定成班人話我熱狗
不如公道去睇一件事 話人熱狗個班自己都唔知咩來頭啦
成班都on撚9

如果盧思達當盤菜係fd

好明顯就有班人搞事啦

而係本土派的世界
盤菜跟本無利用價值

我欣賞你既勇氣
但係你有冇睇過d圖?
海棉寶寶,葉仔,三國人物果班你又知唔知係咩人?

陳雲去到琴日都仲share and like 緊三國人物啵
成班都on撚9

如果盧思達當盤菜係fd

好明顯就有班人搞事啦

而係本土派的世界
盤菜跟本無利用價值

我欣賞你既勇氣
但係你有冇睇過d圖?

知灑又點?
Like and share 就代表佢係你個派的人?
咁我like and share donald trump 係唔係代表佢係我隻狗?

不如諗下點解有灑準備去抹黑一個組織?

就算要清算 第一個都係清算盧思達啦
你諗下盧思達同發帖者幾仆街?
爆人地整容前d 相

睇番d人 究竟有幾多人攻擊盤菜
有幾多人攻擊盧思達
數都數到啦

網絡係行匿名制
借自己人黎攻擊另一幫人有幾奇
成班都on撚9

如果盧思達當盤菜係fd

好明顯就有班人搞事啦

而係本土派的世界
盤菜跟本無利用價值

我欣賞你既勇氣
但係你有冇睇過d圖?

知灑又點?
Like and share 就代表佢係你個派的人?
咁我like and share donald trump 係唔係代表佢係我隻狗?

不如諗下點解有灑準備去抹黑一個組織?

就算要清算 第一個都係清算盧思達啦
你諗下盧思達同發帖者幾仆街?
爆人地整容前d 相

睇番d人 究竟有幾多人攻擊盤菜
有幾多人攻擊盧思達
數都數到啦

網絡係行匿名制
借自己人黎攻擊另一幫人有幾奇

變埋做盧斯達爆人相,今次挑戰埋事實
屌熱狗就公道
屌青政就私怨
新壇大家習慣下
屌熱狗就公道
屌青政就私怨
新壇大家習慣下

又被人迫害
屌熱狗就公道
屌青政就私怨
新壇大家習慣下

蚛國人
想圍爐既可以返去高登喎
屌熱狗就公道
屌青政就私怨
新壇大家習慣下

又被人迫害

青政KOL們會又比人迫害
成班都on撚9

如果盧思達當盤菜係fd

好明顯就有班人搞事啦

而係本土派的世界
盤菜跟本無利用價值

我同你睇法好接近、我只想大陸仆街既人
唔係咩政黨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞