熱血城邦集體攻擊盤菜瑩子事件懶人包

306 回覆
78 Like 8 Dislike
吾系甘牙? 因為靠抄高登而上位 依家賺到笑 仲代言乜乜柒柒 咁佢代言啲咩都係畀一星有咩問題 點解要spin去政治本土 仲要因為咁而搞到要撑佢?邊撚個喺度搬龍門呀 屌你老母 如果出面有個 post屌一百毛 你哋會唔會精神分裂?真心想知
本來熱狗講乜都唔會信
但點解你哋要貼盤菜真身出嚟
而家我重J唔J盤菜好
熱狗死忠
信永續基本法套論述同時間線,
但開始對呢種清算好厭倦
上面班青政一樣搬龍門
其實同紅衛兵、耶撚有咩分別?
痴痴呆呆坐埋一檯
陳雲痴線佬
支持佢個班亦都只會係痴線佬

知道梁天琦當初點解走啦

兩邊都垃圾
熱狗死忠
信永續基本法套論述同時間線,
但開始對呢種清算好厭倦

永續垃圾基本法根本就係講到烏托邦噉
我當黃教套講法係work
問題就係連第一關拎選民授權都過唔到關
葉政淳呢條友一向淨係識搞分化同搞私怨
熱血公民入面有d咁既人真係死都唔抵可憐

城邦派就快d跟佢地個國師返青山啦
痴痴呆呆坐埋一檯
陳雲痴線佬
支持佢個班亦都只會係痴線佬

燈神你想熱普城仆街你應該開行turbo吹奏佢地喎
你係咪搞錯左少少野
上面班青政一樣搬龍門

有些龍門只有被皇天加冕的能搬得動
乜野葉政淳,陳到,陳大文
成班都係short既

當然另一邊健吾容樂奇高登阿風都唔係正常

但就今次件事,熱狗真係狗到仆街
辛苦哂樓主既整理
跟本10個有9個都係藍絲OR地下黨員, 包括果個葉政淳
吾系甘牙? 因為靠抄高登而上位 依家賺到笑 仲代言乜乜柒柒 咁佢代言啲咩都係畀一星有咩問題 點解要spin去政治本土 仲要因為咁而搞到要撑佢?邊撚個喺度搬龍門呀 屌你老母 如果出面有個 post屌一百毛 你哋會唔會精神分裂?真心想知

又係紅字自大撚 又紅又大一定有道理LA~

BTW,你呢D諗法,只要青政講太陽由東邊升起,你地呢D垃圾熱狗都要話錯架LA?

而家熱狗亂批鬥人地唔支持熱狗,又唔係批鬥100毛抄人,咁都要我地撐你地班垃圾熱狗?
愛中國用國貨同廢除雙重國藉呢D洗腦活動
雜近平係上面一路都做緊
而香港呢邊咪交比D地下黨員做
清下一個走下一個 , 越走越多人 . 熱狗仲覺得自己係真理 , 真係好撚好笑
個問題唔係要打壓異己,而係要區分異己!!!
唔係打壓所有非本土,而係清算打著本土名號嘅偽本土,用以區分真偽
咁都可以俾人屈熱狗 連登仔真仔好撚低質 由始至終 利用高登上位係事實 當初喺高登人人喊打都係事實 唔會因為熱狗對佢做過咩事而改變 明明高登反緊100毛 嚟到連登無啦啦個風向可以轉到屌熱狗
反熱狗反上腦喺你哋 騎牆搬嚟搬去都係你哋 為咗屌熱狗可以去到幾盡 個風向反熱狗反反反反到個立場都轉撚埋 反到撑盤菜咁 我再問多次 如果出面有個post屌100毛 你哋會唔會精神分裂
葉政淳咪「發明」食熱狗呢隻字個條友囉
明明係假嘅都當係真嘅 自己出埋文話「我Post得上黎,係真假定係假嘅我都唔會負責」,大家仲好似執到寶咁
我覺得如果要話邊個真係「鬼」嘅話,佢就真係最似,從來無建樹,但係周圍亂咬野同埋恃住自己有少許影響力上面瘋狂破壞本土派
好明顯 反熱狗先係真理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞