熱血城邦集體攻擊盤菜瑩子事件懶人包

306 回覆
78 Like 8 Dislike
好簡單講句
我自己一定偏向想批評熱狗多過本民青
因為係我心目中熱狗真係乞人憎太多基於做左太多衰野
所以我係好少參與批評本民青但唔會阻人批評
唔似得有D蛋散一有POST批評熱狗就拉埋本民青黎講
我同樣都唔會下下一有批評本民青POST就拉埋熱狗講
但就算批評熱狗都只會就證實左既事黎批評
所以笑黃洋達個張笠水既GIF我係完全冇理過

同樣明明知張笠水GIF係流料都唔出聲澄清,由班人用張圖抹黑

真係他媽的持平

你真係太好笑
我係反熱既,唔屈佢已經算係守原則
你仲要特登幫個敵人澄清?點解你唔自己澄清
當然總有D人肯幫敵人澄清呢D咁高尚既行為
但唔係老奉的
而且仲要呢D野我唔係未做過
我都有勸過人唔好郁D話人共產黨
但我係邊個人地都唔會聽我講
咁熱狗屈左花生台既野同樣有冇幫花生台澄清呀
熱狗一個二個去食屎啦
當初容癌搞鳩你熱普城,你就屌鳩梁天琦唔禁停容狗,縱容朋黨搞事

今日你葉政淳搞鳩堂主,你就話假ac/亂入熱普城數,喂你個龍門去左邊呀?

成日都話教主睇人唔叻比後生仔起佢飛腳,計我話佢睇人最失敗個點咪就係落左搭惹左你班城邦痴線佬黎騎劫左佢今次選舉囉

掉轉講咪一樣

根本不嬲都係咁入數,只不過睇你企邊邊,無謂攬住道德高地話邊個點樣做唔啱

今次係有人借題發揮姐,結果平時睇城邦派唔順眼既順便出埋黎

不嬲咁入數咁你陳秀慧就咪扮無辜啦 葉政淳,陳到,就連陳雲都講過要復仇啦,我自己唔搞私怨,但你玩得既就唔好雙重標準啦

我咪就係話「無謂攬住道德高地」,又或者你講嘅扮無辜lor

但事實盧思達今次真係反應大wor,盤菜關佢撚事?以前又唔見佢出黎抱不平?定係之前積埋成肚氣今次忍唔住呀

擺明忍左好耐
當初容癌搞鳩你熱普城,你就屌鳩梁天琦唔禁停容狗,縱容朋黨搞事

今日你葉政淳搞鳩堂主,你就話假ac/亂入熱普城數,喂你個龍門去左邊呀?

成日都話教主睇人唔叻比後生仔起佢飛腳,計我話佢睇人最失敗個點咪就係落左搭惹左你班城邦痴線佬黎騎劫左佢今次選舉囉

掉轉講咪一樣

根本不嬲都係咁入數,只不過睇你企邊邊,無謂攬住道德高地話邊個點樣做唔啱

不嬲咁入數咁你陳秀慧就咪扮無辜啦 葉政淳,陳到,就連陳雲都講過要復仇啦,我自己唔搞私怨,但你玩得既就唔好雙重標準啦

但事實盧思達今次真係反應大wor,盤菜關佢撚事?以前又唔見佢出黎抱不平?定係之前積埋成肚氣今次忍唔住呀

又唔可以話你完全冇道理......
應該係咁,反應大係應該,佢都比人打左好耐下,但個重點係使唔使拉埋盤菜黎講?<—係咪指咁樣
隔離高登都出左另一個版本既timeline,大家可以睇下

依單野擺明係有班戇鳩大熱狗屌人唔贏就即刻轉target再鳩噏一堆鳩唔撚搭柒既嘢屌人呀戇鳩
全件事關一百毛乜撚野事呀
一百毛戇鳩 唔代表依班大熱狗係正常人囉
熱狗一個二個去食屎啦

高質回覆
fuck argument
After all who needs argument right?
我都懶撚得理班友做乜

好似唔做小動作唔安樂咁

本土派點解會有呢d人存在

選舉都完左三個月啦,班熱時人所謂做實事就係整個仇幼聯出黎搞風搞雨咬人
屌黎屌去都係毫無公共性既野都唔知做乜
以為搵D 白手套去搞人就可以唔關自己事,哩次比人除左隻白手套,成隻黑手盡現眼前
我都懶撚得理班友做乜

好似唔做小動作唔安樂咁

選舉都完左三個月啦,班熱時人所謂做實事就係整個仇幼聯出黎搞風搞雨咬人

開個中立黨串民族黨都未同佢地計
我都懶撚得理班友做乜

好似唔做小動作唔安樂咁

似乎暫時未用來攻擊陳浩天 當然遲咗會
我都懶撚得理班友做乜

好似唔做小動作唔安樂咁

似乎暫時未用來攻擊陳浩天 當然遲咗會

九月輸到痴左線?
真係講都哂氣 使唔使我講第四次呀?我都想知關咩事呀 你反熱狗 點解有班撚屌要去畀五星呀?你係反熱狗 定 撑盤菜呀 你哋全部答我啦 係呀 明明唔關100毛事 係有班戇尻反熱狗反到畀五星 畀粒五星撑盤菜點解唔關100毛事呀?喂 你哋有份反100毛架喎 100毛捧撚咗佢上位喎

港共政權你哋反開架嘛?好彩689冇連任啫 如果下屆本土可以選 你哋係咪要畀689五星呀?

你唔諗下自己反熱狗反到咁撚戇尻?
真係講都哂氣 使唔使我講第四次呀?我都想知關咩事呀 你反熱狗 點解有班撚屌要去畀五星呀?你係反熱狗 定 撑盤菜呀 你哋全部答我啦 係呀 明明唔關100毛事 係有班戇尻反熱狗反到畀五星 畀粒五星撑盤菜點解唔關100毛事呀?喂 你哋有份反100毛架喎 100毛捧撚咗佢上位喎

港共政權你哋反開架嘛?好彩689冇連任啫 如果下屆本土可以選 你哋係咪要畀689五星呀?

俾人阻住熱狗一星大計嬲嬲豬
好似有人想將呢個post沉底
個葉乜鳩冇咩值得人留意
Don't make stupid ppl famous

有人不公道,不公義地俾1星恰人

我俾番5星net off 番嗰impact

有咩問題

哩件事上盤菜冇錯,俾人屈,咪幫,有咩問題

俾人阻住熱狗一星大計嬲嬲豬

唔好下下熱普城,來來去去係熱血同城邦班垃撚圾,加埋嗰兩公婆係到搞事,大部分普羅支持者根本唔會理網上呢啲飛機嘢,唔好陀衰普羅嗰名
唔好下下熱普城,來來去去係熱血同城邦班垃撚圾,加埋嗰兩公婆係到搞事,大部分普羅支持者根本唔會理網上呢啲飛機嘢,唔好陀衰普羅嗰名

熱血城邦集體攻擊盤菜瑩子事件懶人包

掉轉講咪一樣

擺明忍左好耐

上面又講啲on9理論

100件不公義既事, 一定要件件講哂先叫"公平"? 邊個做到?揀黎講唔得既?

點解唔關佢事?點定義?? 佢係香港人, 香港發生既事唔關佢事??

就算唔關佢事又點, 唔評論得架?冇言論自由架?
個葉乜鳩冇咩值得人留意
Don't make stupid ppl famous

呢個人一直受黃洋達夫婦重用
係熱狗內部都有相當地位
而且佢背後做埋呢d野
黃洋達夫婦先唔想咁多人識佢
屌你老母上面條紅字友柒夠未呀
係咁LOOP反熱狗仲咩撐盤菜呢個POINT
家下呢到所有人有表明立場撐盤菜咩?
係你條ON9講到所有人為左反熱狗不惜撐盤菜
另外你搵100毛同689港共比你\都ON撚99

擺明忍左好耐

上面又講啲on9理論

100件不公義既事, 一定要件件講哂先叫"公平"? 邊個做到?揀黎講唔得既?

點解唔關佢事?點定義?? 佢係香港人, 香港發生既事唔關佢事??

就算唔關佢事又點, 唔評論得架?冇言論自由架?

事情有輕重之分,為咗盤菜瑩子同個無人理嘅page開戰,個人覺得好撚on9

仲要話一早覺得城邦論唔掂,直頭推翻埋自己,唔明係咩深仇大恨要搞到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞