熱血城邦集體攻擊盤菜瑩子事件懶人包

306 回覆
78 Like 8 Dislike
真係講都哂氣 使唔使我講第四次呀?我都想知關咩事呀 你反熱狗 點解有班撚屌要去畀五星呀?你係反熱狗 定 撑盤菜呀 你哋全部答我啦 係呀 明明唔關100毛事 係有班戇尻反熱狗反到畀五星 畀粒五星撑盤菜點解唔關100毛事呀?喂 你哋有份反100毛架喎 100毛捧撚咗佢上位喎

港共政權你哋反開架嘛?好彩689冇連任啫 如果下屆本土可以選 你哋係咪要畀689五星呀?

你唔諗下自己反熱狗反到咁撚戇尻?

有人不公道,不公義地俾1星恰人

我俾番5星net off 番嗰impact

有咩問題

哩件事上盤菜冇錯,俾人屈,咪幫,有咩問題

的確係。。一向都唔會偏幫任何黨任何人,只係幫道理嗰一邊

上面又講啲on9理論

100件不公義既事, 一定要件件講哂先叫"公平"? 邊個做到?揀黎講唔得既?

點解唔關佢事?點定義?? 佢係香港人, 香港發生既事唔關佢事??

就算唔關佢事又點, 唔評論得架?冇言論自由架?

事情有輕重之分,為咗盤菜瑩子同個無人理嘅page開戰,個人覺得好撚on9

仲要話一早覺得城邦論唔掂,直頭推翻埋自己,唔明係咩深仇大恨要搞到咁

是其是, 非其非, 唔啱就應該屌,

睇人身位黎計"值唔值得"幫,咁只反咉你勢利,同支那人冇分別

城邦論係另一件事,佢現在覺得錯,所以話城邦論錯, 又有咩問題

下佢唔係依咖突然覺得城邦論有錯喎,係以前已經咁覺得,係礙於比面陳雲先唔出聲喎。

咁佢為咩要為熱普城站台呀?咁是其是非其非,會礙於人地面子而噤聲?

就算盧思達係殺人犯係虛偽撚,

咁都同佢屌得是否合理完全無關

BTW,一單還一單,

應否撑"陳雲俾大學炒"同

應否今次撑盤菜係兩件事, 完全無關

都係嗰句,對事不對人

你覺得有問題只不過係你慣左對人不對事

是其是,非其非,其實口號居多,是非黑白邊有分得咁清楚,大戰到2047都唔會有結果,純粹睇你企咩立場

所以我話今次係有人借題發揮,以保護盤菜作為大義,引晒班睇熱、城唔順眼嘅人出黎開波

我唔係幫熱城,但旁觀者角度睇到係咁

唔好再將焦點轉過去反擊既人身上,宜家單野係熱狗搞盤菜又唔認數

我就係話個重點係邊個人講

你睇返上面

討論盧斯達本身已經係離題
我兩邊都好撚憎 個乜尻盤菜扮撚晒野

唔好再將焦點轉過去反擊既人身上,宜家單野係熱狗搞盤菜又唔認數

你睇返上面

佢係其中一個主角,你不如話唔屌熱狗就唔好入黎啦

你睇返上面

你自己睇下單野係咪主角,定係有人想將視線轉移到佢身上要佢做主角

你睇返上面

原來主角係姓盧既~
但熱狗又唔係走去攪姓盧既,反而係主力批鬥盤菜…
呢個乜玩法?

熱狗玩文革式批鬥,唔屌熱狗唔同屌你咩?
擊破五毛繆誤,想做個100毛投票
https://lihkg.com/thread/42010/page/1?ref=ios

小弟開左個投票,各位有時間都可以去投下
屌你老母成班本民青症又係度食熱狗
呢條100毛騎牆女幫完熱普城 仲痴埋過青症班狗度 根本抵撚死
成班高登連登仔見條女有塊西就係度幫住哂

呢條100毛騎牆女幫完熱普城 仲痴埋過青症班狗度 根本抵撚死

我想知,佢點「幫完熱普城」?

我想知,佢點「幫完熱普城」?

九月果排佢fb有講過支持熱普城
文革咁款
斷人衣食,有如殺人父母。

用一個莫須有罪名就殺人父母,誰是誰非好明顯。
熱狗真係越睇越柒
一有異見就圍插
仲惡過土共
熱狗真係越睇越柒
一有異見就圍插
仲惡過土共

而家入面有反骨仔 唔清算左先點繼續向前行
攘外必先安内 小學生都識啦
柒? 夠你班本民青狗柒 ??
熱狗真係越睇越柒
一有異見就圍插
仲惡過土共

熱狗係on9 但盤菜呢條死臭雞港女抵死啦 如果唔係有西你地會幫佢?
熱狗係on9 但盤菜呢條死臭雞港女抵死啦 如果唔係有西你地會幫佢?

除左話人係雞、淨係幫女之外你仲有咩理據
熱狗真係越睇越柒
一有異見就圍插
仲惡過土共

意見不同就叫反骨
喂喂喂,樓上紅色個傻鳩,宜家熱狗仲有幫100毛賣廣告架
喂喂喂,樓上紅色個傻鳩,宜家熱狗仲有幫100毛賣廣告架

倒熱狗米,皇天擊殺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞