標題: LIHKG機械鍵盤/電容軸集中討論區#12 驗眼啦仆街

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
仆街 本來撚住有gmk carbon 過咗一日個list就冇咗
仆街 本來撚住有gmk carbon 過咗一日個list就冇咗

GMK Carbon Base Kit 上次賣哂啦
都無Hana 賣,又俾MD呃

有冇興趣 有的話我加多幾個ORDER
btw shipping貴撚到

仆佢個街啦 第一第二日嗰陣條list有㗎...

仆佢個街啦 第一第二日嗰陣條list有carbon base custom set㗎...
得GMK Royal Alpha 值得買,雖然宜家有R2 GB但好似差1/3先到MOQ。

仆佢個街啦 第一第二日嗰陣條list有carbon base custom set㗎...

根本條List就唔準,不過買到GMK Royal Alpha Base + Green Mod已經好滿足。
3套gmk 2條spacebar要60usd shipping

用集運我又驚唔見 好少少的集運又同直接ship冇分別 sherryton
3套gmk 2條spacebar要60usd shipping

用集運我又驚唔見 好少少的集運又同直接ship冇分別 sherryton

GMK 有tray 呀,個tray 咁大盒,你仲要買3 套緊係shipping 貴啦。你自己上USPS quote 下價啦。

GMK 有tray 呀,個tray 咁大盒,你仲要買3 套緊係shipping 貴啦。你自己上USPS quote 下價啦。

我明 但係好肉赤 成5舊運嚟香港
Leopold FC980M Pd
會唔會出黑軸..?
本身想黑軸 靜少少
但魔鬼SIR得 紅 / 茶
試下茶軸好呢? 定 keep住用番紅?

用緊Cheapcheap cherry keyboard 紅軸
斷腳

黑軸會好重 同埋聲都係唔會有咩分別 買返紅軸好啲

可唔可以上魔鬼sir到運吉試玩下?
定去黃金撚下先

Yes facebook see 得茶同紅

Leopold係咪紅軸出名?

是的 不要看 只要買

可唔可以講解下佢紅點解咁出名

市面上最好嘅keycap 雖然我對ss2 profile麻麻 非常好嘅built quality 下低仲有吸音棉 一個鍵撳到底嗰下啪聲會細咗 冇咁嘈 仲有function keys 最後就係價錢 990蚊夠你玩到未日 filco的話非日本本身已經貴 keycap收皮仲要買過套 SA/GMK 1000走唔甩 用差過呢啲嘅不如買返原裝 當然有錢不在話下
但青軸必須買filco 不要問 只要買

Thanks巴打
佢紅軸好撳過其他牌子?

軸全部都是一撚樣的cherry 分別主要係keycap同成隻鍵盤嘅造工

唔該晒巴打
會唔會出黑軸..?
本身想黑軸 靜少少

用緊Cheapcheap cherry keyboard 紅軸
斷腳

定去黃金撚下先

你係買嘅咪上去試
會唔會出黑軸..?
本身想黑軸 靜少少

斷腳

定去黃金撚下先

我不嬲都係仆街仔上去魔鬼sir到靜試唔買
佢應該冇咩所謂

SP咪仲衰,擺左Hana係rerun list成年,跟住靜靜雞remove左
leopold D鍵盤都幾痴塵下
會唔會出黑軸..?
本身想黑軸 靜少少

斷腳

定去黃金撚下先

佢應該冇咩所謂

我耐唔耐都會帶Board上去同佢吹水,之前先講開今年有無人搞Meetup。
會唔會出黑軸..?
本身想黑軸 靜少少

斷腳

定去黃金撚下先

佢應該冇咩所謂

人唔人多先
多唔多款比你試 而家腦場 成日都掟哂D青軸出黎比人試
今日行過 見DUCKY都有款相約 不過佢係full size
朋友公幹叫佢幫手買Filco Majestouch 2茶軸,點知買錯左黑軸,有冇巴打有興趣$900領養番屋企?
leopold D鍵盤都幾痴塵下

你屋企多麈姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞