標題: LIHKG機械鍵盤/電容軸集中討論區#12 驗眼啦仆街

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
Topre狗也不屌
最好就買CLR

Gamer for life

RGB

死圖試多次

貼下舊圖刷存在感

估唔到連登都有同路人
刷下存在感先

Elecom啲無線
巴打重有冇其他波
其實應唔應該開個po召集下其他trackball用家

貼下舊圖刷存在感

估唔到連登都有同路人
刷下存在感先

Elecom啲無線
巴打重有冇其他波
其實應唔應該開個po召集下其他trackball用家

開啦
最多咪沉,有乜好怕

得閒就幫你推下post
想問下點解唔推 cherry g80 3000系列?
利伸:用緊

貼下舊圖刷存在感

估唔到連登都有同路人
刷下存在感先

隻elecom正唔正

最近有啲RSI症狀係咪要用trackball

原本想入隻CST但係massdrop轉左淨係ship美國
仲有兩隻trackball
CST L-Track Glow
同埋之前用開個隻elecom
換左logitech m570粒波
Topre已入冷宮

點解我行返轉頭

Ducky -> Varmilo -> Realforce 87 -> 淘佬自組 -> Duck Viper v2 -> Realforce -> Filco TKL

貼下舊圖刷存在感

估唔到連登都有同路人
刷下存在感先

隻elecom正唔正

最近有啲RSI症狀係咪要用trackball

原本想入隻CST但係massdrop轉左淨係ship美國

可能係因為我

逃佬買?

逃佬買?

係香港買?不過2年前買都幾難搵

逃佬買?

係香港買?不過2年前買都幾難搵

本身牌子無咩推廣

唔似CLR
如果要買cherry係咪得amazon同某寶 但係有啲驚大陸佬賣啲翻新/次貨/人地退完貨etc..
如果要買cherry係咪得amazon同某寶 但係有啲驚大陸佬賣啲翻新/次貨/人地退完貨etc..

cherry 嘅咩先?
想買下如果想揀隻rgb機械軸 仲要有獨立media制 係咪得翻羅記可以揀
想買下如果想揀隻rgb機械軸 仲要有獨立media制 係咪得翻羅記可以揀

最少仲有c
驗眼啦仆街
驗眼啦仆街

冷靜啲
佢係有要求再問嘅
只係無正常牌子做到佢嘅要求

你咪撚聽佢地講, 羅記真係唔差, 要rgb嘅強烈推薦RomerG啲鍵盤, 佢粒燈喺正個軸中間, 打燈都打得匀旬過人 RomerG超抵, 又貴又唔係cherry軸, 唔洗擔心之後想買鍵帽咁就幾百幾千咁去
RomerG唔似linear軸因為佢有半分tactile, 但又唔似tactile軸因為tactile感唔強, 㩒到落底又林林地, 話佢係topre去除rubber dome垃圾手感再加返機械軸應有嘅手感嘅終極混合體就再適合不過 㩒落簡直成舊飯咁, 軟林林帶零分爽脆, 肚餓㩒下隻鍵盤就得, 咁又慳返一餐
唔用Logitech真係唔好同人講你識打機, 咩Corsair, Razer全部都係垃圾! 我話嘅 睇其他post都知, 早少少就講G900依家就G903,
有幾多人講Corsair啲滑鼠呀? 冇呀!
有幾多人講Razer啲滑鼠呀? 冇呀! 就算講都淨係講用兩用就壞呀! 換完又再壞呀!
所有gaming brand除咗Logitech都係垃圾, Logitech唯我獨尊, 用得滑鼠唔用埋Logitech啲鍵盤點show到你係gamer呀 Logitech咁耐歷史以前佢啲產品都一向高質耐用唔易壞架啦, 到依家Logitech啲新嘅產品係人都唔會唔知佢地唔會唔係唔高質唔耐用唔易壞架啦! 咁你都要問嘅
你試下擺隻Leopold喺枱面, 人地行過望都唔望多眼呀! 冇人識你呀! 你用Logitech全世界都知你用緊乜呀
除咗Logitech, 在座咁多位都係垃圾!
我準備賣曬我啲Leopold同HHKB然後買多幾隻RomerG返黎

唔呃你, 我真係用Logitech, 舊圖黎, 隻鍵盤已唔用準備賣咗去換多隻RomerG

最後補多張圖

驗眼啦仆街

cherry 嘅咩先?

1800/3000

cherry 嘅咩先?

1800/3000

等其他人答
使唔使喺 doc 開返個潮文區呀

啲LCR圖無人再貼出嚟

啲LCR圖無人再貼出嚟

搵人挖吓墳

啲LCR圖無人再貼出嚟

搵人挖吓墳

重有鴨

啲LCR圖無人再貼出嚟

搵人挖吓墳

重有鴨

有咩文要加就喺 doc 度建議,我見到就會放落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞