標題: LIHKG機械鍵盤/電容軸集中討論區#12 驗眼啦仆街

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
啲白色... 你係咪用過 AA 膠黎?
開箱DSA Miami Dolch + Revo HHKB Kit

配件係無問題,仲有套Gold Plated Screw In Stablizer

個Case其實真係唔錯,特別係個anodized 真係有iphone質素。
塊Polycarbonate Plate都做得幾好

但睇真D

呢D算乜鬼QC,花得咁明顯都夠膽出貨。已經Delay左咁耐,Shipping 又唔Refund(順豐到左仲要我俾錢),又話之前唔過QC乜乜柒柒。Revo Team食屎啦。大陸GB真係信唔過,韓仔Delay完件貨都會無問題,但大陸野就無分別,一樣咁衰。

想買87 KEY 青軸
平平地500蚊有無推介

佢嘅anodizing 係好好,係QC 同shipping 叉

佢嘅anodizing 係好好,係QC 同shipping 叉

究竟有啲咩GB係可以事先知道零伏

自己親自搞嗰啲

自己親自搞嗰啲

之後自己屋企人入廠
想買87 KEY 青軸
平平地500蚊有無推介

Don't tell me it's expensive otherwise fuck yourself
嘩,我係咪見到有鐵銹

Yes, 可能打機飲水落去
都用左好多年
啲白色... 你係咪用過 AA 膠黎?

係呀斷左諗住用aa膠試下
都痴唔實放左係到
依排先想整翻
有冇人知邊度可以買到似Filco Majestouch 2 ninja噉側印嘅keycap
有冇人知邊度可以買到似Filco Majestouch 2 ninja噉側印嘅keycap

一係blank 一係top printed 沒有side printed的 or 買過隻kb
亞馬遜filco 可以代運交收?
定係都唔俾?
要代購先得?

Leopold有出側刻 淘寶都好多不知明側刻
想買返隻紅軸夜晚用 hyperx tkl 定 mistel rgb 好啲呢? filco?
用唔可以講下mistel啲quality?
可唔可以講下mistel啲quality?
想買返隻紅軸夜晚用 hyperx tkl 定 mistel rgb 好啲呢? filco?

你到底想買咩size mistel quality ok 重未用爛 套keycap應該係vortex pbt 自己去鋪頭摸下

你到底想買咩size mistel quality ok 重未用爛 套keycap應該係vortex pbt 自己去鋪頭摸下

明白 我未用過60%都想試下 但係買隻filco工房87都係應該貴少少 1516中

明白 我未用過60%都想試下 但係買隻filco工房87都係應該貴少少 1516中

咁咪試下囉 有咩問題 依家唔買遲早你都買架啦

無。
GB本身就係有風險,但個搞手有責任感同雄厚財力就無問題。好多事要整Replacement個時,都係個搞手自己俾錢整。
Revo 套Kit,佢話會Ship過套新嘅俾我,直到我滿意為止。

最近請左個日本人幫我整個Low Profile Resin 60% Case,佢都算有交帶。會不停問我個Design想點做,佢都會俾意見同講下個物料Status(我要用放隻指定顏色嘅蝴蝶標本落個Case度,佢要安排個蝴蝶商去捉)。呢類Commission Job,我就好放心,出事率低過GB。

無。
GB本身就係有風險,但個搞手有責任感同雄厚財力就無問題。好多事要整Replacement個時,都係個搞手自己俾錢整。
Revo 套Kit,佢話會Ship過套新嘅俾我,直到我滿意為止。

最近請左個日本人幫我整個Low Profile Resin 60% Case,佢都算有交帶。會不停問我個Design想點做,佢都會俾意見同講下個物料Status(我要用放隻指定顏色嘅蝴蝶標本落個Case度,佢要安排個蝴蝶商去捉)。呢類Commission Job,我就好放心,出事率低過GB。

你係米皇就可以咁啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞