標題: LIHKG機械鍵盤/電容軸集中討論區#12 驗眼啦仆街

1001 回覆
11 Like 1 Dislike

massdrop果冇買咩

不要再說了 依加好想要

你堅要?

堅要

等到貨 大把人放

平時都見唔到有人會放 係邊到會搵到

都未出貨
想問下想買filco客製版
可以點入手
仲想換晒做無刻

同linke直接訂

不要再說了 依加好想要

你堅要?

堅要

等到貨 大把人放

都未出貨

我知 我指平時啲人會係邊度放cap
想問下咁多位鍵盤巴打
比較多手汗既人想用手墊
係唔係木製比較好d
3M藍色個隻吸味好勁

訂條靚木手墊,大汗可以埋Coating。

巴打們有冇咩推薦

https://battlestation.io

雖然唔係mechanic keyboard
但想問下razer隻ornata chroma點睇

正呀

正呀

razer

正呀

razer

己射

Best keyboard on earth son

正呀

razer

己射

小心眼花呀

massdrop果冇買咩

不要再說了 依加好想要

你堅要?

堅要

等到貨 大把人放

r/mechmarket 或者到時上嚟問

不要再說了 依加好想要

你堅要?

堅要

等到貨 大把人放

我可能入eclipse
Natilus 到手就即放

不要再說了 依加好想要

你堅要?

堅要

等到貨 大把人放

我可能入eclipse

等睇你開箱㗎
即賣咪無嘢睇

你堅要?

堅要

等到貨 大把人放

我可能入eclipse

等睇你開箱㗎
即賣咪無嘢睇

你都入咗成櫃啦
你開

堅要

等到貨 大把人放

我可能入eclipse

等睇你開箱㗎
即賣咪無嘢睇

你都入咗成櫃啦
你開

開plum啱唔啱睇
擺咗喺度未掂佢

等到貨 大把人放

我可能入eclipse

等睇你開箱㗎
即賣咪無嘢睇

你都入咗成櫃啦
你開

開plum啱唔啱睇
擺咗喺度未掂佢

照開睇爛stem
Logitech website寫著賣$1149嘅g610出面賣緊$550

不過老實講又真係幾抵 cherry switches function keys 2年內壞換過隻新又唔係屌唔過嘅我諗 至少個人認為logitech嘅qc係好過曬大部分垃圾拎gaming個名出嚟賣狗屎嘅brand
Logitech website寫著賣$1149嘅g610出面賣緊$550

不過老實講又真係幾抵 cherry switches function keys 2年內壞換過隻新又唔係屌唔過嘅我諗 至少個人認為logitech嘅qc係好過曬大部分垃圾拎gaming個名出嚟賣狗屎嘅brand

咁快啲去買返隻玩下啦

咁快啲去買返隻玩下啦

講下啫 有啲人唔一定肯/有千幾蚊budget去買keyboard 雖然用過靚野肯定返唔到轉頭
只不過想講logi啲qc應該唔會太差

咁快啲去買返隻玩下啦

講下啫 有啲人唔一定肯/有千幾蚊budget去買keyboard 雖然用過靚野肯定返唔到轉頭
只不過想講logi啲qc應該唔會太差

Logi好呀 快啲買完等開箱
屌佢老母 茶軸k70 rgb lux 1099
好撚想買 自己個k70 仲好地地 搵唔到藉口買

驗眼

我哋都幫唔到你搵藉口買
有冇巴打知除左TB之外 仲有邊度有得買PBT側刻鍵帽

就你樓上個巴打好似係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞