標題: LIHKG機械鍵盤/電容軸集中討論區#12 驗眼啦仆街

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
GMK食撚屎啦 啲售後咁撚樣

佢套mold都爛撚曬仲整keycap

加強根爛撚曬 spacebar 扭曲

https://geekhack.org/index.php?action=dlattach;topic=89508.0;attach=168332;image

賣撚到過千 我屌你老母啦

我俾得咁嘅價 係要完美嘅1set keycap

並唔係呢啲垃圾

鍵帽爛唔代表售後差喎
有無去搵人跟進下件事先

Zfrontier 話同GMK溝通

通撚左2售禮拜都話未有消息
影撚左10幾張相 清清楚楚條spacebar彎撚曬
原來我套honeywell都有事
買咗咁耐都未用過所以唔知
GMK食撚屎啦 啲售後咁撚樣

佢套mold都爛撚曬仲整keycap

加強根爛撚曬 spacebar 扭曲

https://geekhack.org/index.php?action=dlattach;topic=89508.0;attach=168332;image

賣撚到過千 我屌你老母啦

我俾得咁嘅價 係要完美嘅1set keycap

並唔係呢啲垃圾

鍵帽爛唔代表售後差喎
有無去搵人跟進下件事先

Zfrontier 話同GMK溝通

通撚左2售禮拜都話未有消息

Replacement Key多數係Vendor Group哂全部Order再一次過同GMK攞Replacement。GMK 正常都會比Replacement,不過要等同唔知等幾耐。

問GMK攞個Double Shot Sample都要等4個星期,玩Keyboard真係要有耐性,通常都係以月計。套GMK Hyperfuse R1 等左一年先收到,GMK Keyboard & Co. Delay左差唔多成年都開始Production。

Group Buy買野無人會100%保證你件貨係完美,千幾一套Keycap,五千幾一套Custom Kit,過萬一套Keycap都有機會有Defect。一直都係講過信字。
原來我套honeywell都有事
買咗咁耐都未用過所以唔知

一早講左GMK同SP都係兩舊屎
上面啲kc doubleshot變到bi-monoshot咁
年尾肯定要做驗屍官

遲啲買 leopold doubleshot 算
jj插黑洞
1500樓下
有led
青軸
厚度4cm樓下,最好薄到2cm
有冇邊隻推薦

梗係RAZER隻薄膜機械啦

符合曬你嘅要求

try try先
jj插黑洞
1500樓下
有led
青軸
有冇邊隻推薦

符合曬你嘅要求

try try先

屌唔撚係咁下話
jj插黑洞
1500樓下
有led
青軸
有冇邊隻推薦

符合曬你嘅要求

try try先

屌唔撚係咁下話

頂,下次… #曲?
唔熟鍵盤
唔熟鍵盤

你有冇睇頭post
唔熟鍵盤

你有冇睇頭post

唔講咁多 即刻溫書

魔鬼有冇賣最新嗰隻

魔鬼有冇賣最新嗰隻

pd? 有呀
定乜新嘢?
早幾年買落cherry青軸 無燈
6百定唔記得7百

依家環境唔同無燈唔慣姐

魔鬼有冇賣最新嗰隻

pd? 有呀
定乜新嘢?

Pd
GMK Clip 都幾難裝上Switch

GMK Clip 都幾難裝上Switch

黎緊會去日本
會唔會有d 咩抵玩既keyborad 好?
budget under $1000
thanks
早幾年買落cherry青軸 無燈
6百定唔記得7百

依家環境唔同無燈唔慣姐

唔係呀
我用咗K70兩年之後反而唔慣啲燈,之後開始入坑玩鍵盤
黎緊會去日本
thanks

Filco
平過香港好多
黎緊會去日本
thanks

1000蚊可以買filco 冇記錯大約700蚊港紙
1000 內
有燈, 青/銀軸 機械鍵盤咩推介

暫時睇到 KM570
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞