Super Junior 回歸警告Biong!相愛相殺討論區(8)

1001 回覆
20 Like 7 Dislike
理想型一位 投票報告
截至呢個comment 17/9/2017 15:51
圭賢 3票
晟敏 2票
赫宰 2票
利特 1票
希大 1票
大雲 2票
始源 1票

投票由17/9/2017開始,將於 22/9/2017 2359完結

投希大

得赫宰係carry 到呢種凌亂美

真係好想問係我耐無留意kpop,而家啲韓團係走呢種hairstyle定係專登為SJ而設嘅新造型嚟? 真心想問的
btw,超同意赫carry得最好!! 但其實東海我都覺得無咩問題

髮型師發生咩事?會唔會係試緊造型?

唔通淨係我覺得幾好睇😂

赫幾好
但係第一眼睇覺得希大個頭似未吹乾咁
幾日無上嚟就已經去到新post,仲有新投票

我在等你啊 等你絲

係咪又要召喚啊譚

我聽到你嘅呼喚了
唔洗諗 all in李赫宰
佢無論由外型性格人品全部都係我理想型
有些少潔癖 細心 大方 脾氣好 有才華
可以照顧人 有時又會需要人照顧 又外向啲
所有嘢係完美

至於我本命李肥敏
因為我係個對結婚無乜憧憬既人
所以佢已婚拉唔埋落我理想型到

佢太内向我真係不了
而且魔蠍座悶到核爆 都係留返黎供養好啲

朴正洙 做嘢太博太工作狂 no
金希澈 我唔夠佢靚我收自己皮先
金鐘雲 由頭到腳都不是我type
金英雲 我鍾意瘦底 雖然其實佢唔肥 但宰宰身型is the best
申東𤋮 同上 而且幾年前同果個好可愛既女仔分左手之後就理想幻滅 男人都是睇身材的動物
李東海 身型同樣係仲理想過宰 不過 大家都天秤座 太黏人了
崔始源 崔哥身型都一流 但我成日一望到佢個笑容我就起雞皮 太完美唔啱我
金厲旭 我好矮所以喜歡高的男孩子
曹圭賢 肥仔 打機應該會重要過我

係咪好詳盡

得赫宰係carry 到呢種凌亂美

真係好想問係我耐無留意kpop,而家啲韓團係走呢種hairstyle定係專登為SJ而設嘅新造型嚟? 真心想問的
btw,超同意赫carry得最好!! 但其實東海我都覺得無咩問題

髮型師發生咩事?會唔會係試緊造型?

唔通淨係我覺得幾好睇😂

你不是一個人 我覺得童宰源都好睇
所有嘢係完美

至於我本命李肥敏

佢太内向我真係不了

金英雲 我鍾意瘦底 雖然其實佢唔肥 但宰宰身型is the best
申東𤋮 同上 而且幾年前同果個好可愛既女仔分左手之後就理想幻滅 男人都是睇身材的動物
崔始源 崔哥身型都一流 但我成日一望到佢個笑容我就起雞皮 太完美唔啱我

係咪好詳盡

岩呀,我都會all in赫宰
最重要係佢可以好溫柔又可以同你一齊癲
對我泥講根本完美
https://www.youtube.com/watch?v=x1t-QgdN-Ss
新粉留名 最近係咁loop呢一首
始源好靚仔

歡迎
好神奇有新粉

Welcome 一齊吹水
投下上面個票
突然好多人上水
理想型一位 投票報告
圭賢 3票
晟敏 2票
赫宰 2票
利特 1票
希大 1票
大雲 2票
始源 1票

投票由17/9/2017開始,將於 22/9/2017 2359完結

如果係樣子嘅話,東海係理想男友type樣子,不過性格嘅話李赫宰係理想型性格,夠gentlemen又搞笑又識tum女仔嘅感覺~好似好識睇人眉頭眼額!
另外庚哥都係我理想型之一~庚哥性格好好,好孝順,同埋要溫柔有溫柔,要man有man!!好正啊!!諗起佢韓咩咩個個軟綿綿樣~又好cute 佢個樣我都好鍾意 哈哈

總結:投赫赫同庚哥
終於得閒 上嚟蒲蒲頭先
所有嘢係完美

至於我本命李肥敏

佢太内向我真係不了

係咪好詳盡

勁詳盡 十元嗰個笑死 我明
所有嘢係完美

至於我本命李肥敏

佢太内向我真係不了

係咪好詳盡

岩呀,我都會all in赫宰
最重要係佢可以好溫柔又可以同你一齊癲
對我泥講根本完美

男有力max到一個大點
https://www.youtube.com/watch?v=x1t-QgdN-Ss
始源好靚仔

歡迎
好神奇有新粉

投下上面個票

新粉出沒!! 歡迎嚟到藍家
理想型一位 投票報告
圭賢 3票
晟敏 2票
赫宰 2票
利特 1票
希大 1票
大雲 2票
始源 1票

如果係樣子嘅話,東海係理想男友type樣子,不過性格嘅話李赫宰係理想型性格,夠gentlemen又搞笑又識tum女仔嘅感覺~好似好識睇人眉頭眼額!
另外庚哥都係我理想型之一~庚哥性格好好,好孝順,同埋要溫柔有溫柔,要man有man!!好正啊!!諗起佢韓咩咩個個軟綿綿樣~又好cute 佢個樣我都好鍾意 哈哈

總結:投赫赫同庚哥

理想型一位 投票報告
截至呢個comment 20/9/2017 22:23
赫宰 7票
希大 3票
圭賢 3票
大雲 2票
晟敏 2票
利特 1票
韓庚 1票
始源 1票

sorry 我虧 我睇suju唔認名架 大家唔好重複投啵 不過我信大家冇 btw希望唔好計漏
理想型一位 投票報告
赫宰 7票
希大 3票
圭賢 3票
大雲 2票
晟敏 2票
利特 1票
韓庚 1票
始源 2票

始源
始源好靚仔

歡迎
好神奇有新粉

投下上面個票

突然發覺十元跳跳下消失左
李赫宰 李赫宰 李赫宰
理想型一位 投票報告
赫宰 7票
希大 3票
圭賢 3票
大雲 2票
晟敏 2票
始源 2票
利特 1票
韓庚 1票

sorry 我虧 我睇suju唔認名架 大家唔好重複投啵 不過我信大家冇 btw希望唔好計漏
李赫宰 李赫宰 李赫宰

始源好靚仔

歡迎
好神奇有新粉

投下上面個票

突然發覺十元跳跳下消失左

理想型一位 投票報告
截至呢個comment 21/9/2017 06:21
赫宰 7票
希大 3票
圭賢 3票
大雲 2票
晟敏 2票
始源 2票
利特 1票
韓庚 1票

sorry 我虧 我認suju唔認名架 大家唔好重複投啵 不過我信大家冇 btw希望唔好計漏
投圭圭同赫宰
我本副命就是我的理想型
理想型一位 投票報告
截至呢個comment 21/9/2017 06:21
赫宰 8票
圭賢 4票
希大 3票
大雲 2票
晟敏 2票
始源 2票
利特 1票
韓庚 1票

sorry 我虧 我認suju唔認名架 大家唔好重複投啵 不過我信大家冇 btw希望唔好計漏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞