Super Junior 回歸警告Biong!相愛相殺討論區(8)

1001 回覆
20 Like 7 Dislike

分手的方法同分手的第二天真係癡線

我哋香港妹都好叻啊

日日都簽到

有得簽到??? 定係睇啊你指

好似日日入去睇下同留言就會升lv
尋日明明lv2 今日lv4

我哋升定佢升
以後會繼續努力刷

我地 然後佢都會升

每日都入去點心心

我哋香港妹都好叻啊

日日都簽到

我哋升定佢升
以後會繼續努力刷

我地 然後佢都會升

一班痴線佬

一班痴線佬

好辛苦 反正都搵唔到男朋友

我哋香港妹都好叻啊

日日都簽到

我哋升定佢升
以後會繼續努力刷

我地 然後佢都會升

應該係睇禁心心禁左幾多而定 我係第一條片出既第2日開始刷 1晚過左升到lv7
結論:: 不停睇 不停禁心心就岩🤔

我哋香港妹都好叻啊

日日都簽到

我哋升定佢升
以後會繼續努力刷

我地 然後佢都會升

應該係睇禁心心禁左幾多而定 我係第一條片出既第2日開始刷 1晚過左升到lv7

想死

日日都簽到

我哋升定佢升
以後會繼續努力刷

我地 然後佢都會升

長知識

想死

最新大雲po赫宰跳舞個篇特哥留言話咩係咪邊到唔舒服 唔舒服要出聲 怪讓人傷心

想死

最新大雲po赫宰跳舞個篇特哥留言話咩係咪邊到唔舒服 唔舒服要出聲 怪讓人傷心

想死

好賤 自己無女朋友就算
仲想我地都無男朋友

好彩我有男朋友
第四次連登ELF公投
30/9/2017—5/10/2017
Super Junior軍裝外貌一位
投票結果

一位係由我哋堂堂正正威風凜凜世最好嘅隊長大人特哥以7票高票勝出!!

至於二位有兩位,就係我哋嘅寶石美男同top忙內赫宰、圭賢以4票勝出

多謝大家踴躍投票希望大家繼續推post

票數詳情:
特特 7票
銀赫 4票
圭賢 4票
始源 3票
東海 2票

想死

好賤 自己無女朋友就算
仲想我地都無男朋友

好彩我有男朋友

說好不提的
新既vlive預告 笑死我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞