Super Junior 回歸警告Biong!相愛相殺討論區(8)

1001 回覆
20 Like 7 Dislike

太可愛啦

又要開始童童既猜迷遊戲

手機wallpaper 已換

我都轉左

+1!

上面啲字你地自己加?
點解我好似搵唔到既

我嗰張係有ELF自己加~ 官方應該冇字

CR 寶藍映象

我諗翻起以前boys in city season 2嘅話一字過掛一定要打橫先夠...

已經轉左wallpaper
好鐘意呢隻風格 完全唔似大叔
逆生長

好正

趕上! 仲要feat 李赫宰
唯一睇得明既媽媽 我愛你
起呢啲就會好想學韓文

又冇通知why

又要開始童童既猜迷遊戲

colourful~~
Omg 希大因為舊患不能參與活動

Omg 希大因為舊患不能參與活動

睇到呀
心情好複雜

想佢好好休息 呢啲野可大可小
而且佢地年紀真係唔細 整親好大獲
睇黎希大條腳一路都無好到
仲一路惡化
希大好好接受治療啦
唔跳舞都唔緊要
Suju堅持到依家大隊都出專輯已經好感恩

其實我覺得佢地坐係到唱都好魅力 唔一定要跳舞架

心痛 一唔一齊正常活動唔重要,最緊要佢地心冇分開過
睇黎希大條腳一路都無好到
仲一路惡化
希大好好接受治療啦
唔跳舞都唔緊要
Suju堅持到依家大隊都出專輯已經好感恩

其實我覺得佢地坐係到唱都好魅力 唔一定要跳舞架

一直唱同吹水都好

心痛 一唔一齊正常活動唔重要,最緊要佢地心冇分開過

只要佢地心中有大家 Hehe
最重要養返好!
完整翻譯 cr: 宝蓝映像_FirstImpression

寧願佢唔跳都唔想佢以後行唔到啊

最尾一句完全督中淚點 以過來人身分希望大家都要知道路面安全
諗起啲人話過左十年無野佢仲笑笑口扮無野就好心痛
比任何人都團魂而自己同唔到成員一齊上台
佢呢一刻有幾唔開心

喊死

佢呢一刻有幾唔開心

有啲野唔係時間過去咗就冇事尤其傷患呢啲野 咁就一世
佢自己一定好痛苦

佢呢一刻有幾唔開心

有啲野唔係時間過去咗就冇事尤其傷患呢啲野 咁就一世
佢自己一定好痛苦

健康最重要

銀赫回覆: 哥 我們一起好好找看看可行的辦法吧

李赫宰是最好的

希望有其他人會p埋13人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞