Super Junior 回歸警告Biong!相愛相殺討論區(8)

1001 回覆
20 Like 7 Dislike
我用Apple music聽嫁
Kkbox都有 但香港版suju歌唔齊先無再用

係見以前都有試過攞一位先念念不忘 以前真係有刷

今日去左交收

係邊度訂嫁?

ELF ig 代購

我都有買!!!
上個月交收
我用Apple music聽嫁
Kkbox都有 但香港版suju歌唔齊先無再用

係見以前都有試過攞一位先念念不忘 以前真係有刷

個時都有刷呀
但始終做唔到台灣百幾週咁大回響
回歸前盡力loop多啲YouTube
出下新聞暴光下都好

youtube真係好緊要
https://www.youtube.com/watch?time_continue=34&v=GEF90qvgdMw
套劇似係搞笑劇
連標題都係叫始源做jackson
我覺得呢個先係佢本人

睇圖已經笑出聲
好啦嚟到新post 又玩下投票先
(其實除咗投票仲有咩好做 大家可以建議下一齊玩
https://www.youtube.com/watch?time_continue=34&v=GEF90qvgdMw
套劇似係搞笑劇
我覺得呢個先係佢本人

睇圖已經笑出聲

扮MJ😂😂😂😂

好靚
套劇似係搞笑劇
我覺得呢個先係佢本人

睇圖已經笑出聲

扮MJ😂😂😂😂

笑片黎
岩佢風格
第三次連登ELF公投 17/9/2017—22/9/2017

Super Junior 理想型一位

一人兩票 如果只出一個名請註明重注定未諗好 否則默認重注啊

我先一票李赫宰 一票崔門面大人

李赫宰就身材剛好 能力全面 台上有魅力 台下可愛得 認真又得 認真負責 對成員上心 (講講下搞到好似就嚟爬牆咁

始源大人 退伍之後真係令我好感動 一返嚟唔係即刻諗盡辦法谷返人氣 而係做義務工作 有顏值 人品極好 對成員又超好 係爸爸

所以,sorry圭賢 byebye

今日去左交收

係邊度訂嫁?

ELF ig 代購

我都有買!!!
上個月交收

我之後先搵到有ELF開團

好靚

勁鐘意 好好睇
套劇似係搞笑劇
我覺得呢個先係佢本人

睇圖已經笑出聲

扮MJ😂😂😂😂

笑片黎
岩佢風格

其實而家個腦海仲有佢叫黃靜茵做“jack~son~↗↗↗↗↗↗↗↗↗”嘅聲

今日去左交收

係邊度訂嫁?

ELF ig 代購

我都有買!!!
上個月交收

oh
其實有啲後悔冇買到毛巾 不過都係決定留返啲錢畀sj
我覺得如果我冇睇新西遊記 我一定唔會鍾意神妙同奇妙呢類型嘅公仔

今日去左交收

係邊度訂嫁?

ELF ig 代購

我都有買!!!
上個月交收

oh
我覺得如果我冇睇新西遊記 我一定唔會鍾意神妙同奇妙呢類型嘅公仔

我係想買case 同毛巾
番黎比我媽同哥無限話買黎做咩

今日去左交收

係邊度訂嫁?

ELF ig 代購

我都有買!!!
上個月交收

oh

我係想買case 同毛巾
番黎比我媽同哥無限話買黎做咩

靚囉~
第三次連登ELF公投 17/9/2017—22/9/2017

李赫宰就身材剛好 能力全面 台上有魅力 台下可愛得 認真又得 認真負責 對成員上心 (講講下搞到好似就嚟爬牆咁

始源大人 退伍之後真係令我好感動 一返嚟唔係即刻諗盡辦法谷返人氣 而係做義務工作 有顏值 人品極好 對成員又超好 係爸爸

一票比赫宰,一票比大雲
赫宰既原因同絲打類似,識講笑,又好有領導才能(特哥入伍個段時間真係做得好好 )
大雲就因為顧家好男人 ,我絕對唔係因為本命先咁講

ok 一齊大叫 李赫宰!李赫宰!
大雲遮媽媽雨都sweet到震
理想型一位 投票報告
截至呢個comment 17/9/2017 1:45
赫宰 2票
大雲 1票
始源 1票

投票由17/9/2017開始,將於 22/9/2017 2359完結

我一直嘅理想型都係敏 冇變過
佢顧家 細心會好錫女朋友/老婆已經贏哂
年紀唔會差太大 會願意聽人講野唔會太易有代溝
唔會因爲掛住打機睇動畫(例如我自己同曺某人 )就成日係電腦面前
家庭環境好 但係又唔會好似始源屋企咁誇張
結論:其實我只係好l能提子李太咋 all in 李晟敏

再講下其他人
正洙同希大太靚 冇安全感 (敏都靚但係肥左好好多)
三爺 唔知點解我覺得三爺會好大男人? 直覺..
大雲 唔知點解我覺得大雲負能量有d太高?都係直覺...
強爸 其實經過之前嘅事作為粉絲會理解 但會係理想型..
童 其實童冇咩野喎 但係唔知點解覺得童會係幾口花花好識tum人嘅o個種? 又係直覺
赫海 佢地兩個會令我覺得我先係第三者
始源 上面講左 佢屋企會令我退步 名門嘅feel壓力太大
旭 太細粒啦 不過識煮野食加好好好好多分
范同圭 依兩個同昌珉只會打機打到痴左線
(范可能仲有少少理性 不過曺先生就....)

另外 晟真都唔錯喎 鐘真就幾qq好可愛 東華哥感覺好成熟好可靠 (喂!)
又冇留意就打太多
總結就係曺圭賢 就理想型 真心不了
All in 敏啦 依家暫時得佢一個結到婚實有原因嘅
又冇留意就打太多

圭賢受到二次傷害繼新西遊之後

係在光化門絲打帶起先o架
一齊打擊曺圭賢嘅行動正~式~開~始~
又冇留意就打太多

圭賢受到二次傷害繼新西遊之後

係在光化門絲打帶起先o架
一齊打擊曺圭賢嘅行動正~式~開~始~

嗱!我女裝一位有投圭架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞