Super Junior 回歸警告Biong!相愛相殺討論區(8)

1001 回覆
20 Like 7 Dislike
幾日無上嚟就已經去到新post,仲有新投票

我在等你啊 等你絲

係咪又要召喚啊譚
不得了,我要為圭賢平反

外型方面唔多講,反正我就係鍾意佢呢type🙈(肌肉型反而麻麻😂)

首先我揀人嘅一大條件要孝順,唔洗我講都知圭同屋企人關係好好,我好鐘意呢種家庭關係
另外係我覺得佢每做一樣野都會好認真/努力,好有分寸,會節制,根本係唔需要擔心佢
仲有佢去旅行嘅style同我都幾似,又係要有plan過,用盡旅行嘅時間,又鐘意去搵好野食
最後一點係鐘意佢毒舌(?),又唔係話毒舌嘅,只鐘意你窒下我,我又串下你咁囉

至於打機方面,唔嫌我打得差可以一齊打,我唔介意😂😂😂

至於揀第二個,我諗唔到到底要揀特哥定東海,兩個都一定好錫女朋友,又浪漫型
特哥好有責任感但同佢去旅行真係不了,李東海又係電器殺手😂😂😂我揀唔到

總結:我重注圭賢😳

Give me five

我在等你啊 等你絲

係咪又要召喚啊譚

啊譚
理想型一位 投票報告
截至呢個comment 17/9/2017 15:51
圭賢 3票
晟敏 2票
赫宰 2票
利特 1票
希大 1票
大雲 2票
始源 1票

投票由17/9/2017開始,將於 22/9/2017 2359完結
理想型一位 投票報告
圭賢 3票
晟敏 2票
赫宰 2票
利特 1票
希大 1票
大雲 2票
始源 1票

投票由17/9/2017開始,將於 22/9/2017 2359完結

圭做左第一呀暫時
明明我一票都冇投
但係我真係好滾動呀
理想型一位 投票報告
圭賢 3票
晟敏 2票
赫宰 2票
利特 1票
希大 1票
大雲 2票
始源 1票

圭做左第一呀暫時
明明我一票都冇投
但係我真係好滾動呀

圭突然反超前
不得了,我要為圭賢平反

外型方面唔多講,反正我就係鍾意佢呢type🙈(肌肉型反而麻麻😂)

首先我揀人嘅一大條件要孝順,唔洗我講都知圭同屋企人關係好好,我好鐘意呢種家庭關係
另外係我覺得佢每做一樣野都會好認真/努力,好有分寸,會節制,根本係唔需要擔心佢
仲有佢去旅行嘅style同我都幾似,又係要有plan過,用盡旅行嘅時間,又鐘意去搵好野食
最後一點係鐘意佢毒舌(?),又唔係話毒舌嘅,只鐘意你窒下我,我又串下你咁囉

至於揀第二個,我諗唔到到底要揀特哥定東海,兩個都一定好錫女朋友,又浪漫型
特哥好有責任感但同佢去旅行真係不了,李東海又係電器殺手😂😂😂我揀唔到

支持重注圭
我都唔鐘意肌肉型 圭圭再之前個身型真係我理想型 諗起海海(好在佢而家停做gym
其實圭賢做老公好適合哈哈哈哈哈
btw 去旅行style我都一樣喎 我同你會唔會都夾
理想型一位 投票報告
圭賢 3票
晟敏 2票
赫宰 2票
利特 1票
希大 1票
大雲 2票
始源 1票

圭做左第一呀暫時
明明我一票都冇投
但係我真係好滾動呀

圭突然反超前

好難得今次好多成員都上榜
不得了,我要為圭賢平反

支持重注圭
我都唔鐘意肌肉型 圭圭再之前個身型真係我理想型 諗起海海(好在佢而家停做gym
其實圭賢做老公好適合哈哈哈哈哈
btw 去旅行style我都一樣喎 我同你會唔會都夾

我都支持種注曺圭圭呀 不過我都唔後悔all in敏
其實個個都咁正 真係唔知點揀
我其實都鐘意去旅行plan好哂行程同個行程full d
但係之前去日本兩個fd都係d hea行嘅人...
偏偏plan行程係佢地兩個比哂意見就唔好意思出聲

哈哈哈哈哈哈 好正 圭黨
其實我都覺得佢真係好男人 典型嗰啲唔掛係口邊但會一直默默記住 應承咗就一定會做
好man man到震 本命大人世最棒

特媽真係特媽 我都唔係好想同佢去旅行 一定依依哦哦 “唉 算啦” “唉唔好行啦”
但佢都係好好既男人

13個都世上難覓嘅好仔 每一個都100分

Exactly ! 睇見特哥去旅行都有少少炆
但我明佢係好攰既[/quote]
quote失敗
如果同身邊朋友去旅行嘅時候係咁咁講嘢真係會好冇癮
同埋特特份人應該都唔係樂觀
等我黎為圭站旗
首先講下外表 英俊 又高 最緊要膊頭夠橫 白白淨淨
同我好鐘意男人有少少肥 攬住佢一定超正

再講其實圭好細心 好多野佢都好記得
又好錫fans 有人比信佢 佢都會掉轉頭拎番
仲會記得同我地既約定 講過點佢就一定會做到
係一個非常重視諾言既人
而且佢學野超快 鐘意planning
同佢去旅行一定好順利 係一個非常值得依靠既人
重點仲有佢超級孝順!!! 大家都見佢起新西父母節都會突登打電話番去 家姐有表演又會去特登捧場
其實佢真係超好

仲未講佢唱歌咁好聽咁溫柔 淨係每晚起你耳邊唱歌哄你訓都j死啦
雖然佢係好孩子氣 好鐘意打機 但為左佢我會學打機 而且佢打機既時候仲可以比番少少空間比大家

之後我會簡特哥 靚仔唔再講 雖然成日墊鞋墊 但都比我高
一直守護住sj個名 做大哥會為細既護航
有睇我結都知佢好錫老婆 會為老婆做好多野
同埋睇佢對心空就知佢會寵到老婆上天花板啦
唯一缺點係唔想同特哥去旅行
佢咩話好攰 要番酒店好煩 但其實都係口裡說不 又會繼續同你去既人

其實13個都好好 真係諗左好耐
最後簡番2個大本命
好想擁有呢13個男人

哈哈哈哈哈哈 好正 圭黨
其實我都覺得佢真係好男人 典型嗰啲唔掛係口邊但會一直默默記住 應承咗就一定會做
好man man到震 本命大人世最棒

特媽真係特媽 我都唔係好想同佢去旅行 一定依依哦哦 “唉 算啦” “唉唔好行啦”
但佢都係好好既男人

13個都世上難覓嘅好仔 每一個都100分

美好的一天見佢地去旅行
特媽旅行真的不了

不過望住佢係咁畀人放閃又覺得有啲心痛

我在等你啊 等你絲

係咪又要召喚啊譚

理想型一位 投票報告
圭賢 3票
晟敏 2票
赫宰 2票
利特 1票
希大 1票
大雲 2票
始源 1票

圭做左第一呀暫時
明明我一票都冇投
但係我真係好滾動呀

圭突然反超前

好難得今次好多成員都上榜

題目唔錯
自己讚自己
https://m.weibo.cn/2145221087/4026916450647580
笑死 尤其係特哥同始源

童童!深藍色

大雲更新

心頭肉啊
強爸啊
天啊

大雲更新

心頭肉啊
強爸啊
天啊

Omg

大雲更新

心頭肉啊
強爸啊
天啊

Omg

Omg

大雲更新

心頭肉啊
強爸啊
天啊

Omg

Omg

大雲呢個樣好靚仔 癡情

大雲更新

心頭肉啊
強爸啊
天啊

Omg

Omg

大雲呢個樣好靚仔 癡線

大雲更新

心頭肉啊
強爸啊
天啊

Omg

Omg

大雲呢個樣好靚仔 癡線

大哥

大雲更新

心頭肉啊
強爸啊
天啊

Omg

Omg

黑道大雲
佢地好似都唔會刻意遮髮型

強爸啊
大雲呢個髮型好得啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞