Super Junior 回歸警告Biong!相愛相殺討論區(8)

1001 回覆
20 Like 7 Dislike

頭髮長左好多

顯得個後腦好大咁

可能本身就咁大

大雲哥唔係據說本身就係頭大身短嘅咩?
不過冇阻礙到我咁中意佢
雖然都係愛兩個本命多dd

又覺得大雲個樣細個咗啦

其實我覺得大雲哥個氣場愈黎愈細...
U時期我會有少少驚佢
前提係我唔識依個人時...
特哥ig條片真係要講一句
好撚型

頭髮長左好多

顯得個後腦好大咁

可能本身就咁大

不過冇阻礙到我咁中意佢

又覺得大雲個樣細個咗啦

係啊!!但好瘦啊

頭髮長左好多

顯得個後腦好大咁

可能本身就咁大

不過冇阻礙到我咁中意佢

我覺得係博頭窄顯得頭大

佢人體探險隊嗰陣時個髮型真係出曬事我覺得 顯得頭特別大
特哥ig條片真係要講一句
好撚型

charm到核爆!!!!!!!勁型
但真心好瘦

頭髮長左好多

顯得個後腦好大咁

可能本身就咁大

不過冇阻礙到我咁中意佢

我覺得係博頭窄顯得頭大

人體個個真係好似章魚
因為佢地成日笑佢大頭
所以佢以前一定要有個大pia 的水令塊面瘦啲細啲
其實好mk
仲記得好似強爸話佢去超市買野都要夾直個兩pia 野
特哥減左10kg
佢洗唔洗減呀
我唔鐘意cb既唯一原因係佢地要減肥同好攰

頭髮長左好多

顯得個後腦好大咁

可能本身就咁大

不過冇阻礙到我咁中意佢

我覺得係博頭窄顯得頭大

人體個個真係好似章魚
因為佢地成日笑佢大頭
其實好mk

係啊哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈好mk
特哥減左10kg
佢洗唔洗減呀
我唔鐘意cb既唯一原因係佢地要減肥同好攰

好驚佢地會好辛苦
依家啲音樂節目錄影早到痴線
又要做mc super show

咁早起身啊星期日
我都覺得好心痛啊 又唔係肥仲要減,又chur

大雲爸和孩子們
海好天真無邪

李赫宰好嫌棄大雲

頭髮長左好多

顯得個後腦好大咁

可能本身就咁大

不過冇阻礙到我咁中意佢

我覺得係博頭窄顯得頭大

人體個個真係好似章魚
因為佢地成日笑佢大頭
其實好mk

大雲個時病緊塊面好腫先咁遮
但真係好mk
由個個時間開始中意佢既一定係真愛

認同 真愛得不得了

頭髮長左好多

顯得個後腦好大咁

可能本身就咁大

不過冇阻礙到我咁中意佢

我覺得係博頭窄顯得頭大

人體個個真係好似章魚
因為佢地成日笑佢大頭
其實好mk

但真係好mk

認同 真愛得不得了

但其實而家佢為咗唔水腫而唔食嘢……都好心痛啊

可能本身就咁大

不過冇阻礙到我咁中意佢

我覺得係博頭窄顯得頭大

人體個個真係好似章魚
因為佢地成日笑佢大頭
其實好mk

但真係好mk

認同 真愛得不得了

我到sorry sorry 先識佢
但ss 佢個兩pia野仲係到 雖然少左啲
但個時覺得佢似李準基 覺得佢最靚仔

不過冇阻礙到我咁中意佢

我覺得係博頭窄顯得頭大

人體個個真係好似章魚
因為佢地成日笑佢大頭
其實好mk

但真係好mk

認同 真愛得不得了

係ss之前有中國飯一直叫大雲哥做大頭
不過好似佢本人有d介意
後來先禁止左其他人叫依個暱稱
就好似敏嘅兔子咁...一樣被禁...

可能本身就咁大

不過冇阻礙到我咁中意佢

我覺得係博頭窄顯得頭大

人體個個真係好似章魚
因為佢地成日笑佢大頭
其實好mk

但真係好mk

認同 真愛得不得了

啊!!係有啲似
確定11月回歸 但好似一人一封面
確定11月回歸 但好似一人一封面

幾多個封面都要買
唔好好似5輯咁成個磚咁大就得

又黎一人一封面?
其實sm係咪咁缺錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞