Super Junior 回歸警告Biong!相愛相殺討論區(8)

1001 回覆
20 Like 7 Dislike
钟真评论:不是L是F呀 kk good fuck today才对

笑死

#f #no #L
點解金鐘雲你可以咁可愛

可愛到
路過OK見到始源封面本雜誌$40

買左😂
屌 seventeen 1106回歸
擺明挑釁我地姐依家
路過OK見到始源封面本雜誌$40

買左😂

買咗
擺明挑釁我地姐依家

咩料啊
擺明挑釁我地姐依家

咩料啊

其實我覺得冇咩野
依家咁多偶像 唔撞依個都撞第二個架啦
而且suju已經唔再需要以拎第一去證明自己嘅隊伍
之前浩珉試過同期撞girls day
仲要連title song 都撞名

俾人蝦到上心口喇 唔係唔努力贏下話???????

同老師講byebye啦

笑到我噴左啖飯出黎
擺明挑釁我地姐依家

咩料啊

其實我覺得冇咩野
仲要連title song 都撞名[img]assets/faces/mf/sosad.gif[/img]

撞唔撞其實無所謂
咁多團好難唔撞
係啲小學雞講埋啲唔經大腦既野姐

冇辦法啦
大把依d咁嘅人
我地班老人家(相比起佢地黎講)冇理由同佢地鬥小學雞...
擺明挑釁我地姐依家

咩料啊

其實我覺得冇咩野
仲要連title song 都撞名[img]assets/faces/mf/sosad.gif[/img]

撞唔撞其實無所謂
咁多團好難唔撞

冇辦法啦
大把依d咁嘅人

無謂同d小朋友鬥嘴
留返d氣力同錢應援同買碟好過

同老師講byebye啦

笑到我噴左啖飯出黎

佢fing手都勁cute

俾人蝦到上心口喇 唔係唔努力贏下話???????

本來諗買兩隻
依家買夠7隻

做得好!!
擺明挑釁我地姐依家

咩料啊

其實我覺得冇咩野

撞唔撞其實無所謂
咁多團好難唔撞

冇辦法啦
大把依d咁嘅人

無謂同d小朋友鬥嘴
留返d氣力同錢應援同買碟好過

認同 為suju而戰
SUJU咁努力回歸,大雲咁興奮宣傳彈喊哂咁,希大腳痛到大喊都堅持捱,始源片場練習室兩邊走……
佢哋咁努力,除咗想帶禮物俾ELF之外,更加想展示SUJU嘅存在,大家唔好俾佢哋輸
SUJU咁努力回歸,大雲咁興奮宣傳又喊哂咁,希大腳痛到大喊都堅持捱,始源片場練習室兩邊走……
佢哋咁努力,除咗想帶禮物俾ELF之外,更加想展示SUJU嘅存在,大家唔好俾佢哋輸
SUJU咁努力回歸,大雲咁興奮宣傳又喊哂咁,希大腳痛到大喊都堅持捱,始源片場練習室兩邊走……

講得好!
今次只許成功!不許失敗!
我地要重回sorry sorry 成功既時段
唔可以衰比人睇
我地要展出大前輩風範
話比啲細既知 SJ究竟有幾厲害

救命 好似連登啲圖

可愛圭 好想嘴一大啖

救命 好似連登啲圖

笑死

臉部線條
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞