Super Junior 回歸警告Biong!相愛相殺討論區(8)

1001 回覆
20 Like 7 Dislike

大雲更新

心頭肉啊
強爸啊
天啊

Omg

Omg

黑道大雲
佢地好似都唔會刻意遮髮型

強爸呀 大家都好正
不得了,我要為圭賢平反

外型方面唔多講,反正我就係鍾意佢呢type🙈(肌肉型反而麻麻😂)

首先我揀人嘅一大條件要孝順,唔洗我講都知圭同屋企人關係好好,我好鐘意呢種家庭關係
另外係我覺得佢每做一樣野都會好認真/努力,好有分寸,會節制,根本係唔需要擔心佢
仲有佢去旅行嘅style同我都幾似,又係要有plan過,用盡旅行嘅時間,又鐘意去搵好野食
最後一點係鐘意佢毒舌(?),又唔係話毒舌嘅,只鐘意你窒下我,我又串下你咁囉

至於打機方面,唔嫌我打得差可以一齊打,我唔介意😂😂😂

至於揀第二個,我諗唔到到底要揀特哥定東海,兩個都一定好錫女朋友,又浪漫型
特哥好有責任感但同佢去旅行真係不了,李東海又係電器殺手😂😂😂我揀唔到

總結:我重注圭賢😳

支持重注圭
我都唔鐘意肌肉型 圭圭再之前個身型真係我理想型 諗起海海(好在佢而家停做gym
其實圭賢做老公好適合哈哈哈哈哈
btw 去旅行style我都一樣喎 我同你會唔會都夾

所以話光化門絲做咩唔投圭賢😏😏
我以為你會投佢㗎,不過你揀赫宰始源都好好啊,我都明選擇太多好難取捨😂😂

童童!深藍色

呢隻色好好睇唔知仲有無人會染

大雲更新

心頭肉啊
強爸啊
天啊

Omg

Omg

黑道大雲

強爸呀 大家都好正

其實我好鐘意大雲浪奔頭
不得了,我要為圭賢平反

外型方面唔多講,反正我就係鍾意佢呢type🙈(肌肉型反而麻麻😂)

首先我揀人嘅一大條件要孝順,唔洗我講都知圭同屋企人關係好好,我好鐘意呢種家庭關係
另外係我覺得佢每做一樣野都會好認真/努力,好有分寸,會節制,根本係唔需要擔心佢
仲有佢去旅行嘅style同我都幾似,又係要有plan過,用盡旅行嘅時間,又鐘意去搵好野食
最後一點係鐘意佢毒舌(?),又唔係話毒舌嘅,只鐘意你窒下我,我又串下你咁囉

至於揀第二個,我諗唔到到底要揀特哥定東海,兩個都一定好錫女朋友,又浪漫型
特哥好有責任感但同佢去旅行真係不了,李東海又係電器殺手😂😂😂我揀唔到

支持重注圭
我都唔鐘意肌肉型 圭圭再之前個身型真係我理想型 諗起海海(好在佢而家停做gym

我以為你會投佢㗎,不過你揀赫宰始源都好好啊,我都明選擇太多好難取捨😂😂

我感覺我自己躺著也中槍

大雲更新

心頭肉啊
強爸啊
天啊

Omg

Omg

黑道大雲

佢哋已經放飛自我

大雲更新

心頭肉啊
強爸啊
天啊

Omg

Omg

黑道大雲

佢哋已經放飛自我
不得了,我要為圭賢平反

支持重注圭

因為我想投佢做老公 哈哈哈哈哈哈哈
因為李赫宰真係我一直以來嘅理想型 而始源 真係近排俾佢感動到
過一排投可能又唔同
不得了,我要為圭賢平反

支持重注圭

因為我想投佢做老公 哈哈哈哈哈哈哈
因為李赫宰真係我一直以來嘅理想型 而始源 真係近排俾佢感動到
過一排投可能又唔同

大雲更新

心頭肉啊
強爸啊
天啊

Omg

Omg

黑道大雲

強爸呀 大家都好正

其實我好鐘意大雲浪奔頭

我都好中意
大雲露額頭既次數真係一隻手數得出
今次回歸呢個髮型就好啦

好霸氣
係咁重複回 個server咩事

連登個server 好廢 我入左好耐都入唔到

Omg

Omg

黑道大雲

強爸呀 大家都好正

其實我好鐘意大雲浪奔頭

我都好中意
大雲露額頭既次數真係一隻手數得出
今次回歸呢個髮型就好啦

好霸氣

黑道雲

今日怪怪地,成日入唔到嚟

今日怪怪地,成日入唔到嚟

其實順毛既特隊靚啲
呢個好有喜感

所以新歌真係叫biong biong

所以新歌真係叫biong biong

oh no
其實順毛既特隊靚啲
呢個好有喜感

喂呀 係我呀 老特本命個位
我係入嚟講⋯⋯我覺得老特太瘦喇!!!
點解會瘦左咁多⋯
點解會瘦左咁多⋯

好似人乾
李晟敏比啲肉佢就差唔多
點解會瘦左咁多⋯

好似人乾
李晟敏比啲肉佢就差唔多

點解要瘦到咁⋯⋯好心痛呀!!
點解會瘦左咁多⋯

好似人乾
李晟敏比啲肉佢就差唔多

點解要瘦到咁⋯⋯好心痛呀!!

我都覺每睇一次都瘦一圈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞