Super Junior 回歸警告Biong!相愛相殺討論區(8)

1001 回覆
20 Like 7 Dislike

做咩明明咁完send出去但係又冇左嘅

依家又出現翻...
算啦 大家就當我推post啦
依家又出現翻...
算啦 大家就當我推post啦

連登都虧虧地
溫馨提示,練巴唔好開錯Guild Raid Mode

Sorry錯post

Sorry錯post

湯丸大神

Sorry錯post

湯丸大神

老婆係ELF用我AC睇POST
但我睇錯係我平時玩開個APP POST,所以留錯言,SORRY各位

Sorry錯post

湯丸大神

但我睇錯係我平時玩開個APP POST,所以留錯言,SORRY各位

唔緊要
估唔到湯丸老婆係ELF
你好

做咩明明咁完send出去但係又冇左嘅

開頭發生個時出新聞都無講狗主係始源
之後始源主動道歉啲人先知
雖然話佢唔講無人知
但主動自爆啲人少樣野話始源
同埋始源真係好仔黎 有承擔

【NEWS】171023 韩网新闻#SuperJunior#相关:[单独] Super Junior + Irene X Joy, 今天 “Running Man”冬奥会特辑拍摄中
Super Junior利特、银赫、东海、艺声和RV Irene、Joy参与拍摄 ​​​

東海大雲終於上啦
【NEWS】171023 韩网新闻#SuperJunior#相关:[单独] Super Junior + Irene X Joy, 今天 “Running Man”冬奥会特辑拍摄中
Super Junior利特、银赫、东海、艺声和RV Irene、Joy参与拍摄 ​​​

東海大雲終於上啦

Running man係咪可以亂講野
岩岩出左機票12月韓國見

靠你

Sorry錯post

湯丸大神

小事啦~~推post

見到有綜藝好開心
但點解係而家嘅rm

見到有綜藝好開心
但點解係而家嘅rm

冇追running man好耐
想問下依家嘅running man點...?

見到有綜藝好開心
但點解係而家嘅rm

冇追running man好耐
想問下依家嘅running man點...?

Gary走左之後都無追
剩係知多左兩個

Gary 走左後已經可以棄
不過為左sj都會睇
屌 啲人話要十元退出卞赫的愛情
無左十元成套劇可以停播
屌 啲人話要十元退出卞赫的愛情
無左十元成套劇可以停播

又黎了..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞