PS4機主討論區(12) 開Post呀開Post呀開Post呀

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
新手一問
遊戲啲獎盃係跟遊戲save定account? 如果我删咗遊戲save啲奬盃仲會唔會係度?

跟acc
跟save仲邊有人有心儲
新手一問
遊戲啲獎盃係跟遊戲save定account? 如果我删咗遊戲save啲奬盃仲會唔會係度?

跟acc
跟save仲邊有人有心儲

thx 咁可以放心del save
Nier係咪入一般就得 我見個dlc係免費

dlc 免費的嗎?

有個concert係免費 唔係dlc黎
之前借朋友碟玩
依加心思思想買digital deluxe
有dlc又有動態主題…
如果本身用緊美版街霸 而家想買隻港版嚟玩 我個fighter ac仲用唔用得返想課金但美版課唔到
有無巴打會入destiny 2 同捆既白色ps4 pro?
amazon賣緊450美

dlc 免費的嗎?

之前借朋友碟玩
有dlc又有動態主題…

我都係買deluxe 買完好開心

dlc 免費的嗎?

之前借朋友碟玩
有dlc又有動態主題…

係咪依加買都有theme? 其實最想要個theme

dlc 免費的嗎?

之前借朋友碟玩
有dlc又有動態主題…

個theme識唔識郁

dlc 免費的嗎?

之前借朋友碟玩
有dlc又有動態主題…

個theme識唔識郁

NO
請問 耳機連咪 一般賣幾錢
新買機
請問 耳機連咪 一般賣幾錢
新買機

dlc 免費的嗎?

之前借朋友碟玩
有dlc又有動態主題…

個theme識唔識郁

NO

唔係動態theme 得幅圖 豪華版不了 齋買凈game算 thx
如果本身用緊美版街霸 而家想買隻港版嚟玩 我個fighter ac仲用唔用得返想課金但美版課唔到

Ac 就唔知用唔用得返
但你要課美版你可以買美元PSN卡入錢落去
uncharted 1到3斷斷續續終於100%曬
但4見到要多人遊戲就想放棄

玩到第2集開頭停左唔想玩
玩完Horizon Zero Dawn覺得不錯
但玩完Nier會覺得Horizon Zero Dawn好普通

咁誇張

唔係差 只不過劇情黎講真係普通
我就係玩左尼爾先玩hzd
地平戰鬥有趣d 劇情普通
尼爾戰鬥爽快但單調 劇情滾動

屌周圍都見到Yorha
但玩完Nier會覺得Horizon Zero Dawn好普通

咁誇張

屌周圍都見到Yorha

咁誇張

屌周圍都見到Yorha

寄葉部隊

第二集真心好玩
231我會咁排

第二集真心好玩
231我會咁排

uncharted4個多人盃好易,打電腦都計
想問下有冇消息fifa18出bundle 我見日歐都會出 但好似唔覺香港有消息
A屋企有部PS4,我喺b屋企用b wifi 係咪就咁連就用到remote play玩a屋企既ps4

Ac 就唔知用唔用得返
但你要課美版你可以買美元PSN卡入錢落去

我係用香港psn玩所以先課唔到
都唔該巴打你先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞