PS4機主討論區(12) 開Post呀開Post呀開Post呀

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
各位巴打有冇d可以上網同其他人一齊玩既game推薦
類似killing floor果d

同問
一啲可以一班人一齊玩嘅game
或者一齊做任務之類

除左over cooked 仲有冇其他推介
唔該曬

毒j冇fd子陪我打機

專登開個post問 Local 3~4條友玩 唔洗上網嘅 屌又答我no man sky
除左下面呢啲仲有無?
overcooked
helldiver
rocket league
肥公主

認真答你,Broforce
各位巴打有冇d可以上網同其他人一齊玩既game推薦
類似killing floor果d

同問
一啲可以一班人一齊玩嘅game
或者一齊做任務之類

除左over cooked 仲有冇其他推介
唔該曬

毒j冇fd子陪我打機

專登開個post問 Local 3~4條友玩 唔洗上網嘅 屌又答我no man sky
除左下面呢啲仲有無?
overcooked
helldiver
rocket league
肥公主

認真答你,Broforce

數位dl完
放左碟入去玩完
拎左碟出黎玩唔到

係咪一定要重新dl?

你要del咗碟嘅version
再喺用digital版dl安裝架

真係喊出黎
本身dl左數位版fifa
見fd有偷跑碟版入左去玩
結果還碟之要重新dl一次數位版

點解個設定咁撚反智

你都識講碟版啦 咁梗係有碟先玩到架啦
一隻碟裝完就借比下一個裝得 咁我買一隻碟讓比20個人裝咁咪每人$20就買到隻game?
有冇諗過反智既係你
數位dl完
放左碟入去玩完
拎左碟出黎玩唔到

係咪一定要重新dl?

真係喊出黎

點解個設定咁撚反智

一隻碟裝完就借比下一個裝得 咁我買一隻碟讓比20個人裝咁咪每人$20就買到隻game?
有冇諗過反智既係你

正解
數位dl完
放左碟入去玩完
拎左碟出黎玩唔到

係咪一定要重新dl?

真係喊出黎

點解個設定咁撚反智

有冇諗過反智既係你

你誤會咗啦
佢係有買digital 版
但當入咗同一隻GAME既碟入去
digital版會變咗碟版
無碟就唔玩得
要刪完重新安裝多次digital版先可以無碟玩

其實呢個情況我之前都遇過差唔多
我有LBP3既碟
之前PS+送咗digital版
但由於我部機有碟版,佢唔畀我dl digital版
結果我要DEL咗碟版先裝到digital版
只係我無試到裝完digital版之後又入同一隻game既碟會出咩情況
btw
小弟我同一間大陸廠傾好拎hdmi switch貨
大家有無興趣?
同埋想有幾入幾出?
lihkg PS4 機主特優價

圖?定老母?

tg @Catson1990 傾
頭先係好開心傾成一間廠先喺到賣一次廣告
之後唔會了
我屌
唔望唔知成個amazon既HDMI SWITCH來來去去都係果三四間廠出既產品
但就畀幾十間唔同公司拎去OEM
有D有心機就改下D顏色,轉下方向
有D直頭幾間嘢都係原廠唔貼Logo

BTW
見到入貨價先知SSP D細件電子產品食水咁深

香港都有?

https://youtu.be/gNat-y7L4Fg

係真唔係呀

今年港伏ps plus係唔係百屌成材

隻game中文版出唔夠一年,評價都十分好,到底係sony進取,還是Konami 玩嘢有心送

Konami想推佢隻新mgs
一係sony對抗switch
係switch出之前優惠同送大作都冇咁密

一定係追住switch黎打
但係兩部都有既人就fat fat

https://youtu.be/gNat-y7L4Fg

係真唔係呀

隻game中文版出唔夠一年,評價都十分好,到底係sony進取,還是Konami 玩嘢有心送

咁咪岩囉競爭市場
玩家都想一家獨大
任記上力 Sony用家最開心

係真唔係呀

咁咪岩囉競爭市場
玩家都想一家獨大

係真唔係呀

咁咪岩囉競爭市場
玩家都想一家獨大

好爽 sony繼續送正game
數位dl完
放左碟入去玩完
拎左碟出黎玩唔到

係咪一定要重新dl?

真係喊出黎

點解個設定咁撚反智

有冇諗過反智既係你

你誤會咗啦
佢係有買digital 版
但當入咗同一隻GAME既碟入去
digital版會變咗碟版
無碟就唔玩得
要刪完重新安裝多次digital版先可以無碟玩

其實呢個情況我之前都遇過差唔多
我有LBP3既碟
之前PS+送咗digital版
但由於我部機有碟版,佢唔畀我dl digital版
結果我要DEL咗碟版先裝到digital版
只係我無試到裝完digital版之後又入同一隻game既碟會出咩情況

dig版入碟開game佢會同你講一句話本身你係dig,宜家會變碟版,好似係咁
本身偷跑玩碟早六個鐘玩
結果dl多次 dig用返六粒鐘

真係搞唔明點解明明同一個遊戲
點解碟版同dig版唔係共通
而家仲有冇話送多個手制既優惠?
想買機連fifa套裝唔知仲有冇得送

自己開post問啦

有,但得原色
黃金有兩間可以送透明

有,但得原色
黃金有兩間可以送透明

有無巴打知 torx security t9 螺絲批邊度買到?
玩knack 2 個陣好似起飛咁
頂唔順想開黎清塵加換散熱膏
宜家卡住係粒螺絲度
買左Pro一個星期,玩FIFA18有冇師兄試過部機玩pro club , career mode都好靜,但玩Alex hunter就嘈到pk?應該係個扇葉轉得快既聲?
有無巴打知 torx security t9 螺絲批邊度買到?
玩knack 2 個陣好似起飛咁
頂唔順想開黎清塵加換散熱膏
宜家卡住係粒螺絲度

上taobao買d拆機set
hello,如果保養期內發現部 ps4 讀唔到碟,請問要比錢維修嗎
hello,如果保養期內發現部 ps4 讀唔到碟,請問要比錢維修嗎

閣下認為保養期係咩?

有冇keep 單? 有就連埋部機拎去銀城搞喇, 我上次壞hdd 都係等幾日搞掂
唔該晒樓上兩位
PS4™ "HITS" 同捆裝 係咪值得買
PS4™ "HITS" 同捆裝 係咪值得買

RIP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞