PS4機主討論區(12) 開Post呀開Post呀開Post呀

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
冇4k / hdr monitor
又唔玩VR, 係咪買PS4好d?

等ps5

等ps5

我係諗緊買PS4 PRO 定PS4
因為個MON可能玩唔盡PS4 PRO
唔係話想等, 2,3千蚊玩到年幾2年的話都抵啦

等ps5

你自己都答左自己啦
唔想後悔就買PRO
平玩咪買slim版
唔好再答d唔係機主架啦
又盲又弱智學咩人打機?
仆街死啦

等ps5

2 3千蚊儲起佢好過啦
機主post
ps store買700回贈70 係即時俾 定係要等?
屌好想買太古同mhw 唔等了賺佢70蚊先
MHW收藏版係咪仲未有得訂
個萬年問題真係無得頂 一定有人問

下次開po 名寫明 「咪撚入黎問機價」

要等
好似10月中先send個code去PSN個email度redeem

原本諗住撚下佢 點知佢認真覆又pro又slim

原本諗住撚下佢 點知佢認真覆又pro又slim

我都唔撚明問乜柒,大大間sony網站擺個價出黎仲問邊度買抵啲,俾你去黃金平啲平極咪1-200,差咁少就事撚但啦 定係覺得PS4好似啲android機咁遲買平幾千?
Horizon 特價199買唔買得過

二手碟都係貴少少,當然係碟抵

我見fb二手開250-280,街價二手咩價

買得過啦,11月有DLC

會唔會好難,我玩開近戰,冇玩過刺客

唔會啦,我玩困難
唔識用手掣玩槍game都打到

好似更新左劇情模式,純玩劇情都得

邊度199? 官網唔係做緊278咩?

唔會啦,我玩困難

PSN
下次可以改做PS5機主討論區

唔會啦,我玩困難

PSN

https://store.playstation.com 唔係呢嗰?
啱啱買機無耐 唔好屌咁大力

唔會啦,我玩困難

PSN

https://store.playstation.com 唔係呢嗰?

再撳入banner 第二格 TGS優惠

https://store.playstation.com/#!/zh-hant-hk/tgs%E5%84%AA%E6%81%B5/cid=STORE-MSF86012-SL170920_1004HK

Fallout 4 GOTY 未見到

要等
好似10月中先send個code去PSN個email度redeem

唔該晒
本身有一部ps4, 見特價想買多部同屋企人玩, 打算用數位版game share 去兩部ps4,有兩個問題想請教下有類似經驗既巴打, 因為上網search 都係指某d game 有事, 例如COD, Starwars

1) 2部PS4 1個Network 可否同時連線玩唔到既game, 而唔會撞ip

2) 如果1)係可以, 咁兩部PS4可唔可以用同一個network 玩同一隻game 例如fifa , 2K

唔該曬

唔會啦,我玩困難

PSN

再撳入banner 第二格 TGS優惠

https://store.playstation.com/#!/zh-hant-hk/tgs%E5%84%AA%E6%81%B5/cid=STORE-MSF86012-SL170920_1004HK

原來要會員
唔知點解佢無顯示個plus icon
唔該晒

本身有一部ps4, 見特價想買多部同屋企人玩, 打算用數位版game share 去兩部ps4,有兩個問題想請教下有類似經驗既巴打, 因為上網search 都係指某d game 有事, 例如COD, Starwars

1) 2部PS4 1個Network 可否同時連線玩唔到既game, 而唔會撞ip

2) 如果1)係可以, 咁兩部PS4可唔可以用同一個network 玩同一隻game 例如fifa , 2K

唔該曬

先頭盔唔sure

如果你數位版game share即係要login同一個psn ac啦
咁psn無得同時login 更加唔洗諗連唔連線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞