PS4機主討論區(12) 開Post呀開Post呀開Post呀

1001 回覆
5 Like 3 Dislike

撚知有冇咩

諗緊點出機
迎接之後大作

之前大把大作

撚知有冇咩

諗緊點出機
迎接之後大作

機主post 邊個咁得閒繼續留意應該幾時入手

撚知有冇咩

諗緊點出機
迎接之後大作

之前大把大作

借緊堂細佬部機打,到時我戶口d save 係咪新機度有翻
買撚咗機先講啦

撚知有冇咩

諗緊點出機
迎接之後大作

之前大把大作

屌你買咗機先啦好嗎?

撚知有冇咩

諗緊點出機
迎接之後大作

之前大把大作

屌你買咗機先啦好嗎?

你有冇見到topic寫sony內部員工討論區?
冇呀嘛?

冇就死出去啦你老味
唔知買pro定Slim好,一部效能好d,一部平d細部d今個月有“GTsport”限定版
唔知買pro定Slim好,一部效能好d,一部平d細部d今個月有“GTsport”限定版

唔好買

唔好買

唔好買
想買OVERCOOKED 但係STORE上面搵唔到
想買OVERCOOKED 但係STORE上面搵唔到

美國store 實體版應該荃灣有
有冇最chheap耳機連咪推介
我用普通電話個啲佢又detect唔到個咪
ps4送個隻唔見左
最初頭個部ps4 放到幾錢?想換部pro

冇ga喇
仲要彈碟
最初頭個部ps4 放到幾錢?想換部pro

冇ga喇
仲要彈碟

500 - 600 應該得, 彈碟廢左個掣好易整
頭先佢無啦啦話我買左$268 ps plus 但係我無買過 佢夠期會自動幫我續?

我27/6果陣買左3個月 跟住佢岩岩send左張單比我話我27/9買左1年會籍

我聽過真係會自動續約,可以有得set取消,但唔知一續續一年

Faq 都有講

咁如果買左一次一個月PS Plus 會唔會之後每個月續一次

續幾耐係睇你帳號有幾錢,有38蚊就會幫你續

即刻幫個ac唔link 信用卡

佢係自動幫你續一年 AC長期有百幾蚊,但次次PLUS過期都SEND信話唔夠錢續一年

迫人唔好入錢過268
槍彈1+2合集 同埋隻外傳絕望少女 既PS4版 係咪冇實體版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞