PS4機主討論區(12) 開Post呀開Post呀開Post呀

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
大家用咩外置硬碟?
horizon玩玩下有啲悶
主角太多嘢做,三唔識七嘅人都搵佢幫手

Witcher 仲多
各位巴打我有事想問

我見到Sony Online story 有款

PlayStation®4 Pro FIFA 18 主機同捆裝

要上網買 但我自己無信用卡既

可唔可以去返sony story到直接比現金預售等佢到貨再去拎?
各位巴打我有事想問

PlayStation®4 Pro FIFA 18 主機同捆裝

可唔可以去返sony story到直接比現金預售等佢到貨再去拎?

可以 我都訂左
各位巴打我有事想問

可以 我都訂左

正 咁我聽日落去訂先
好唔鐘意dragon age隻半戰棋半即時,玩左一陣就quit左game
大家用咩外置硬碟?

Seagate 2TB slim
六百幾蚊
終於爆左隻槍彈2
最尾結局真係

可以準備打第3集
大家用咩外置硬碟?

Seagate 2TB slim
六百幾蚊

都係呢隻
不過買嚟係拆左入面隻硬碟出嚟換咗ps4 嗰隻
有時番完工唔想玩啲太hardcore/要重玩好多次先過到嘅game
總之流暢爽快啲
有冇咩推介 fifa就必入 唔玩槍game賽車game
有時番完工唔想玩啲太hardcore/要重玩好多次先過到嘅game
總之流暢爽快啲

無雙8
總之流暢爽快啲

nier
伊蘇
batman
middle earth
shadow of the beast
人中之龍
奧丁領域
journey
dishonored
總之流暢爽快啲

nier
伊蘇
batman
middle earth
shadow of the beast
人中之龍
奧丁領域
journey
dishonored

補多隻god of war3做緊特價40蚊
終於爆左隻槍彈2
最尾結局真係

可以準備打第3集

狛支真心痴線
終於爆左隻槍彈2
最尾結局真係

可以準備打第3集

狛支真心痴線

依隻等左好耐 已買 等星期二
終於爆左隻槍彈2
最尾結局真係

可以準備打第3集

狛支真心痴線

依隻等左好耐 已買 等星期二

狛支代入佢度既話真係好癲
屌, 點解ps4 chat成日都有d 機械人send野過來叫人玩sexcam 好撚煩,又唔block得

唔係可以set淨係收朋友信息咩
特價買咗horizon,真心正
總之流暢爽快啲

最近特價既重力1/2
南方公園係咪10月17號 又有game玩 月尾又太鼓 又Assassin's Creed 
好後悔用清潔劑抹部PS4...
表面好似甩色咁...
想問下PS4 Pro比較PS4玩PSVR差別大唔大?
部PS4當年首發就買咗而家諗住換
想問下PS4 Pro比較PS4玩PSVR差別大唔大?
部PS4當年首發就買咗而家諗住換

要玩就換pro, 唔係會蒙啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞