PS4機主討論區(12) 開Post呀開Post呀開Post呀

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
有一段時間無上連登,而家咁靜,淨是冇人玩ps4
有一段時間無上連登,而家咁靜,淨是冇人玩ps4

縱合post冇人都好正常嘅
期待下星期出彈丸v3
請問gta v 220入手實體版值唔值? 數位版減左都260 度,點解14年出都係咁貴既

學生哥真係好煩

爭$40可以食到餐Lunch架喇

等ps plus free

戇鳩 上個禮拜我仲有同fd玩呢隻game仲有新既免費更新 你話值唔值on9 打隻game都講值唔值
想玩就買啦 打機無資格講窮 無錢就打飛機
打左咁二十年機都有 我第一次覺得有game咁抵玩

ps3一出即買,換左ps4第一件事就係買返隻GTA 玩
到而家都仲有開嚟online玩

我反而係諗緊長煲的話 係咪買軟體版好呢, 好似無咁傷機傷碟
但又好想KEEP 實體版個包裝

雖然一隻碟好細隻,屋企無位,太多書太多野,寧願貴少少數位版
你話傷唔傷機,我覺得差不多

不過實體版會傷碟,我見過有人gta隻碟爆開咗一半

正常load碟,可以有幾傷

爆開一半真係唔知點解,我買咗機唔係好耐

但我黑魂隻碟都花咗,將來唔知放得出

如果碟壞咗或者花咗(非人為)嘅入玩唔到遊戲
解決方法係買多隻?
原來nfs 唔支援g29
Preorder mhw digital deluxe是否不智
加夠700就有70rebate...
Preorder mhw digital deluxe是否不智

你知唔知邊度有實體版和幾錢?
如果唔係都冇得揀

thrustmaster啦

thrustmaster啦

好貴

你知唔知邊度有實體版和幾錢?
如果唔係都冇得揀

咁早問定邊到有實體

官方facebook講好似有得預訂實體,但幾錢同邊度訂都冇講
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1674309719254614&id=123767834308818
依家ps4 slim係咪賣貴咗,有frd想入手

早排有bundle (horizon, 人龍6)個期都係賣緊1870淨機,依家齋機都過2千 講緊500gb

有無巴打知咩事
187買左uncharted 4 嚟玩

實體還是數據版,隻game都幾新

早排有bundle (horizon, 人龍6)個期都係賣緊1870淨機,依家齋機都過2千 講緊500gb

有無巴打知咩事

呢度個個都買咗機唔會留意新機幾錢,不過sony官方一向都冇減價,1870應該係細鋪自己定,冇咗冇辦法

不過我最近都睇過佢yahoo 拍賣,有優惠買主機送專用藍牙耳機,好似幾抵你自己衡量下

https://hk.shop.yahoo.com/shop/12187?pageIndex=1&customCategory=23523512

實體還是數據版,隻game都幾新

數據,見達哥玩緊新嗰集就想玩下4
有冇巴打部機直放會用座 原裝果個直立座好唔好

Ps4 pro

Ps4 pro

淘寶好似係

我係silm用原裝直座
百零蚊ok啦
其他廠嗰d好樣衰

我係silm用原裝直座
百零蚊ok啦
其他廠嗰d好樣衰

係咪168
部機幾千 比多168 都唔自在喇
原廠靚好多

Ps4 pro

淘寶好似係

之前淘寶淘左個「原廠」嘅直立座
60蚊人仔
耐無玩,最近一兩個月出過咩正game?

有無巴打知咩事

呢度個個都買咗機唔會留意新機幾錢,不過sony官方一向都冇減價,1870應該係細鋪自己定,冇咗冇辦法

不過我最近都睇過佢yahoo 拍賣,有優惠買主機送專用藍牙耳機,好似幾抵你自己衡量下

https://hk.shop.yahoo.com/shop/12187?pageIndex=1&customCategory=23523512

1870係早排特價promo黎,而家無啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞