PS4機主討論區(12) 開Post呀開Post呀開Post呀

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
已入 primal

$5x 個個package?
已入 primal

緊係5X果個喇
已入 primal

緊係5X果個喇

豪華版平過一般版成倍...
尼亞自動人形 係正game定伏game
有無人知碟版而家賣緊幾錢?我諗緊買唔買ps store 特價版好
有無人知碟版而家賣緊幾錢?我諗緊買唔買ps store 特價版好

正 無伏
有冇人訂咗gt sport

尼亞好似大伏黎 未見過人收/放尼亞

正 無伏

等唔切你地回覆已經買左
屌我買隻nier買左6舊幾 不過真心支持正game唔覺肉痛
Nier係咪入一般就得 我見個dlc係免費
想問D game可唔可以由PS4抄去外置harddisk再抄去第2部機

第2部機果個位上唔到網
有冇人訂咗gt sport

巴打買數位版? 係咪買deluxe edition
想問D game可唔可以由PS4抄去外置harddisk再抄去第2部機

第2部機果個位上唔到網

唔上網點LOGIN

尼亞好似大伏黎 未見過人收/放尼亞

難分真與假
玩完Horizon Zero Dawn覺得不錯
但玩完Nier會覺得Horizon Zero Dawn好普通
cod remastered買唔買好?Multiplayer仲有冇人玩?
uncharted 1到3斷斷續續終於100%曬
但4見到要多人遊戲就想放棄
Nier係咪入一般就得 我見個dlc係免費

dlc 免費的嗎?
但玩完Nier會覺得Horizon Zero Dawn好普通

咁誇張
請問點樣係amazon 買美服psn卡

我買左3次 , 3次都係amazon cancel左

咁誇張

唔係差 只不過劇情黎講真係普通
我就係玩左尼爾先玩hzd
地平戰鬥有趣d 劇情普通
尼爾戰鬥爽快但單調 劇情滾動
新手一問
遊戲啲獎盃係跟遊戲save定account? 如果我删咗遊戲save啲奬盃仲會唔會係度?
有咩mic好用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞