PS4機主討論區(12) 開Post呀開Post呀開Post呀

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
ac syndicate玩唔玩得過

btw ps4 remote play係咪幾遠都連到 我試過係街連屋企部機係ok既 如果係咁我係外國連屋企部機都得?

remote play個問題有無人知

ping 問題
我屋企內連行1000MB 都feel 到lag
何況你要連出國

利申:行1080P fifa 17 有明顯delay

即係上網玩影響會大d 單機game應該問題唔大?

我指remote play 點都有delay
你玩隻單機仁王,delay多少少都比怪打死啦
何況你要連出國,網絡delay更嚴重
Good News!

PlayStation®4《FIFA 18》主機同捆裝
9月29日推出 建議零售價HK$3,480
同捆PS4™Pro主機 附送3個月PS Plus會籍

https://asia.playstation.com/cht-hk/press-releases/2017/1h/20170913-fif18bundle/

竟然會出呢個bundle 好想賣左而家部PS4

bundle會唔會有偷跑?

一直玩開pc fifa今季想轉會 PS4,本身無PS4, 唔通要等到29號先買

btw ps4 remote play係咪幾遠都連到 我試過係街連屋企部機係ok既 如果係咁我係外國連屋企部機都得?

remote play個問題有無人知

ping 問題
我屋企內連行1000MB 都feel 到lag
何況你要連出國

利申:行1080P fifa 17 有明顯delay

即係上網玩影響會大d 單機game應該問題唔大?

我指remote play 點都有delay
你玩隻單機仁王,delay多少少都比怪打死啦
何況你要連出國,網絡delay更嚴重

thanks
想問下保養包唔包個手制,同埋要攞去邊到整
其實bundle 版同就咁買主機有咩唔同?
淨係比普通版多隻game 同 張延長保養卡?
利申:pro 機主

夾埋2年保養+3個月PS Plus

之前送手制抵好多wo
3個月PS Plus 冇撚用

之前買張保養卡都係60 蚊
Good News!

https://asia.playstation.com/cht-hk/press-releases/2017/1h/20170913-fif18bundle/

屌前牌送多個手制個陣買左

竟然捆pro

無普通版同捆裝
Good News!

竟然會出呢個bundle 好想賣左而家部PS4

bundle會唔會有偷跑?

一直玩開pc fifa今季想轉會 PS4,本身無PS4, 唔通要等到29號先買

巴打你情況同我一樣,因為我想轉係65寸sony電視玩
見樓上幾個巴打講既野,係咪姐係就咁買ps4 pro送手制再買fifa18 抵過買fifa18 bundle ?
再問買機咖 問啊
當我無講過

我想問下你點用街wifi 連?有冇話點set?
岩岩冇左部ps4想去買番部
想問要買係咪買pro,slim 唔抵買?
定等FIFA 18個同捆
利伸:多數都係打fifa好小玩其他game
呢隻咩黎
【#芒亭 Z級狩獵行動】PS4《Monster Hunter Frontier Z》(中文版) 今日上架供免費下載:http://bit.ly/2wrdhpD
見樓上幾個巴打講既野,係咪姐係就咁買ps4 pro送手制再買fifa18 抵過買fifa18 bundle ?

呢期去黃金買仲送platinum耳機同埋人中6
呢隻咩黎
【#芒亭 Z級狩獵行動】PS4《Monster Hunter Frontier Z》(中文版) 今日上架供免費下載:http://bit.ly/2wrdhpD

好似要不斷比錢玩?

detail please

$3180 送多個手制 + uncharted 4 + 1年延長保養

$3180 送多個手制 + uncharted 4 + 1年延長保養

係送既game 唔同左, 包既野咪同平時一樣

係送既game 唔同左, 包既野咪同平時一樣

頭果幾水買pro 乜撚都無得送
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞