PS4機主討論區(12) 開Post呀開Post呀開Post呀

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
岩岩冇左部ps4想去買番部
想問要買係咪買pro,slim 唔抵買?
定等FIFA 18個同捆
利伸:多數都係打fifa好小玩其他game

同問

detail please

$3180 送多個手制 + uncharted 4 + 1年延長保養

係送既game 唔同左, 包既野咪同平時一樣

頭果幾水買pro 乜撚都無得送

姐係抵?

$700 點搭好 諗住買彈丸v3+nier dlc+2隻Assassin's Creed
dragons crown會出係ps4

應該係因為之前odin sphere幾成功?
PSPLUS就黎到期
有冇啲好D既12/24個月加GAME既BUNDLE

個濕鳩DIVISION優惠好似做撚左成個月都仲係度咁
PSPLUS就黎到期

下轉慌佢唔係又黎"星戰前線" , 唔通你又啱玩呀??
PSPLUS就黎到期

下轉慌佢唔係又黎"星戰前線" , 唔通你又啱玩呀??

Battlefield
我部ps4保養已過 張單同盒搬屋時唔見咗 但係換碟個制壞咗無反應 應該攞去邊到整好
$700 點搭好 諗住買彈丸v3+nier dlc+2隻Assassin's Creed

諗住fifa18+ps plus

好似plus唔計

好似plus唔計

唔撚係呀

好似plus唔計

唔撚係呀

由9月14日至27日期間,累積購買PlayStation®4遊戲(包括預購)和/或追加內容滿HK$700的話,便可獲回贈價值HK$70的PlayStation™Network預付金額。把握機會到PS Store 購買喜歡的遊戲、季票和追加內容吧!
*不包括PlayStation®Plus及PlayStation™Music會籍。

detail please

$3180 送多個手制 + uncharted 4 + 1年延長保養

係送既game 唔同左, 包既野咪同平時一樣

頭果幾水買pro 乜撚都無得送

3月果陣買
果陣仲要mon 住個post
一有貨就狗沖去買
我部ps4保養已過 張單同盒搬屋時唔見咗 但係換碟個制壞咗無反應 應該攞去邊到整好

買新
呢隻咩黎
【#芒亭 Z級狩獵行動】PS4《Monster Hunter Frontier Z》(中文版) 今日上架供免費下載:http://bit.ly/2wrdhpD

好似要不斷比錢玩?

冇記錯既話 係咪幾年前係PC 出過既mh online 版?
唔貨金就玩唔落
呢隻咩黎
【#芒亭 Z級狩獵行動】PS4《Monster Hunter Frontier Z》(中文版) 今日上架供免費下載:http://bit.ly/2wrdhpD

好似要不斷比錢玩?

冇記錯既話 係咪幾年前係PC 出過既mh online 版?
唔貨金就玩唔落

係 月費制果隻 以前係ps3同pc
有冇啲賽車game係可以自己改引擎
嗰啲細節位自己組裝架車
然後再拎出去同人切

人中0個四驅契弟算唔算

買新

整會好貴
有冇啲賽車game係可以自己改引擎
嗰啲細節位自己組裝架車
然後再拎出去同人切

人中0個四驅契弟算唔算

笑左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞